Visszatér az ország egykori legnézettebb reggeli műsora

2017. február 16. - Jasinka Ádám

Az RTL Klubon futott a 2000-res évek első évtizedében az ország legnézettebb délelőtti műsora, a Reggeli. A 2011-ben véget ért produkció műsorvezetői közt láthattuk többek között Alföldi Róbertet, Stohl Andrást, Szily Nórát, Katona Klárit, Barabás Évát, Ördög Nórát és Szujó Zoltánt is. Pár éve az RTL Klubra visszatért egy reggeli műsor, a 808 - Minden reggel, de nem tudta visszavenni az egykori sikerműsor pozícióját. A 808 tavaly előtt megszűnt, a helye pedig azóta üresen áll.

reggelivisszateres.JPG

Most viszont meglepő bejelentést tett az RTL Klub. Nem csak, hogy új műsort készítenek majd hétköznap délelőttre, hanem egyenesen a régi Reggelit támasztják fel. A Mokka uralta műsorsávban nem lesz egyszerű dolga a tévéadónak, de azt ígérik, hogy a vélhetően áprilisban érkező új Reggeli követi majd a televíziózás világában végbement változtatásokat. Egy minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor várható, amely a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza majd fel. A műsorvezető(k) személyéről egyelőre nincs információ.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása