Szinkroninfó: A szultána, Szulejmán és Agymenők

2017. február 09. - Jasinka Ádám

A szultána

Hamarosan megérkezik magyar szinkronnal A szultána második évada a TV2-re. A nézőknek nem csak azzal a változással kell majd szembenézniük, hogy a napi sugárzásról hetire vált a sorozat, hanem azzal is, hogy a főszereplőnőt ismét más színésznő formálja majd meg. Anastasia Tsilimpiou (Csifó Dorina) és Beren Saat (Vágó Bernadett) után az új Kösem a Megtört szívekből megismert Nurgül Yeşilçay lesz, akinek ismét Pápai Erika lesz a magyar hangja. Öröm és boldogság.

Szulejmán

Olvasói kérdésre utánajártunk, hogy a Szulejmán február 15-én kezdődő negyedik évadától a három hercegnek kik lesznek a magyar hangjai. Az RTL Klubtól pedig megkaptuk a választ, mely szerint Aras Bulut Iynemli (Bayezid) Magyar Bálint, Engin Öztürk (Selim) Markovics Tamás, Tolga Saritas (Cihangir) pedig Pálmai Szabolcs hangján szól majd.

Agymenők

Tegnap, azaz február 8-án debütált idehaza szinkronnal az Agymenők legfrissebb évada, melyben több sztárvendég is tiszteletét tette. Az egyik legismertebb vendégszereplő az Egy rém rendes család Peggy-jét alakító Katey Sagal volt, akinek a Kemény motorosok után újfent Vándor Éva lett a magyar hangja. A mellékszerepbe érkező Dean Norris (Totál szívás, A bura alatt) Barbinek Péter, Judd Hirsch pedig Székhelyi József orgánumán szólt a hazai nézőkhöz.

Friss szereposztások: Tabu24: ÚjratöltveSIXSzületett szobalányok, továbbiak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása