Jövő héten visszatér a The Walking Dead

2017. február 09. - Jasinka Ádám

Tavaly ősszel majdnem rekordnézettséget döntve kezdte meg hetedik évadát a The Walking Dead. A premierben látottakkal viszont elég sokan nem voltak megelégedve, és talán a két alap szereplő kiiktatása, a szokásosnál lassabb történet együttesen vezetett ahhoz, hogy a félévadzárót már "csak" 10 millióan nézzék. Negan jelenléte és a pozitív hősök elnyomása több millió nézőnek megfeküdte a gyomrát.

thewalkingdeads7folytatas.jpg

De talán majd a folytatás megkönnyebbülést hoz. Rickék ugyanis megelégelték az elnyomást, és a lelki (no meg persze fizikai) terrort és elkezdtek szervezkedni. Hogy sikerrel járnak-e, vagy ismét csak maguk alatt vágják a fát, az jövő héttől kiderül. A The Walking Dead ugyanis február 13-án, hétfő este tíz órakor tér vissza a FOX műsorára. Ez pedig azt jelenti, hogy továbbra is az amerikai premier után nem sokkal szinkronnal élvezhetjük a széria epizódjait.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: FOX

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása