Díjnyertes német drámasorozat érkezik hazánkba

2017. február 06. - Jasinka Ádám

Márciusban debütál magyar szinkronnal az 1950-es években játszódó díjnyertes német minisorozat, a Ku'Damm 56, amely a Berlinben élő Schöllack család életébe enged bepillantást. A család feje, Caterina egy igazán előkelő tánciskola vezetője, és három lányát eléggé rövid pórázon próbálja tartani. Azt szeretné, ha Monika, Eva és Helga gazdag férfiakhoz mennének feleségül.

kudamm56.jpg

Monika azonban fellázad, szakít a hagyományokkal, és nem az anyja által kijelölt utat választja. A rock 'n roll, amely az 1950-es évektől viharos gyorsasággal hódítja meg a világot, Monikát is magával ragadja.

Február 2-án a Német Televíziós Díjátadón a Monikát alakító Sonja Gerhardtot választották a legjobb színésznőnek, valamint a Ku'Damm 56-tal Annette Hess vitte haza a legjobb forgatókönyvért járó díjat. A Cinemax-on március 6-án, este 8 órakor bemutatkozó sorozat első évada három, másfél órás részből áll, és már készül a folytatása.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: zdf.de

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása