Most folytatja az RTL a félbehagyott akciósorozatát

2017. február 05. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub 2013 szeptemberében mutatta be a francia-német-amerikai akciósorozat, A szállító első részét. A Cobra 11 sávjában, azaz vasárnap kora esténként képernyőre került széria pedig korrekt számokat hozott, ezért is volt meglepő, hogy közel három évvel később, csak 2016 elején tűzte műsorára a piacvezető adó a második évadot. A szállító friss részei már mérsékelten érdekelték a tévézőket, talán ez lehetett az oka, hogy az RTL Klub hét rész után félbeszakította a széria sugárzását.

aszallitos2folyt.jpg

Egy év szünet után most azonban végre folytatódik A szállító sorozat második évada. Az RTL2-n január 7-én kezdték el vetíteni a korábban az RTL Klubon már leadott epizódokat, és február végén érnek el ahhoz a részhez, amely még nem került képernyőre magyar szinkronnal. A 2x08-as sorszámú epizód február 25-én, szombat késő délután, 18:00-kor debütál az RTL2 képernyőjén, és vélhetően a többi négy is követi majd. A szállító sorozatból, melynek főszereplőjét Chris Vance alakítja, és melynek első évadában Osvárt Andrea is játszott, csak két évad készült.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: RTL2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása