Friss évadok és új sorozatok az AXN csatornáin

2017. január 17. - Jasinka Ádám

Az AXN is folyamatosan szállítja a premier sorozatokat és a jól bevált szériáik újabb évadait. Nem volt ez másképp már az év első hetében sem, és szerencsére a folytatásban sem leszünk újdonságok híján. Bemutatkozik ugyanis egy új drámasorozat, érkeznek új évadok és lesz pár csatornapremier is.

Január 17-én, 17:05-kor debütál A szépség és a szörnyeteg című misztikus krimisorozat negyedik, és egyben utolsó évada. A sorozat befejező etapja 13 részből áll és viszonylag hamar a történet végére érnek majd a magyar tévézők is, ugyanis az AXN Black műsorán hétköznap délutánonként kapjuk majd az új epizódokat. Ez azt jelenti, hogy kicsivel több mint két hét alatt ki is fut ez a produkció. Szintén az AXN Black-re érkezik az Alkonyattól pirkadatig harmadik évada. A február 9-én bemutatkozó új szezon a korábbiakhoz hasonlóan tíz részből áll, és talán ez lesz a sorozat utolsó évfolyama. Bár ez a hír még nincs megerősítve.

axnpremierek1.jpg

Az AXN White műsorán folytatódik Az uralkodónő. A sorozat január 18-án este 20:10-kor a harmadik évadát kezdi magyar szinkronnal, és ahogyan A szépség és a szörnyeteg, ez is naponta lesz majd adásban. Az uralkodónő harmadik évada tizennyolc epizódos, de mivel nem hetente egy részt vetítenek belőle, így február második hetére már el is fogynak ennek a kosztümös szériának az idehaza még le nem adott epizódjai.

Az AXN műsorán január 3. óta látható a Magánügyek című jogi dráma, és továbbra is műsoron marad. Érkezik csatornapremierként a Lángoló Chicago második etapja, amely február 19-től dupla részekkel lesz adásban. Szintén csatornapremier a Született detektívek február 17-én kezdődő hatodik szezonja, ugyanis ezeket a részeket tavaly már láthattunk a VIASAT3 műsorán. A február 6-án, este 9-kor debütáló Vészhelyzet: Los Angeles viszont országos premier lesz, ugyanis először az AXN-en nézhetjük majd az igaz történetek inspirálta kórházi drámasorozatot, melyről ide kattintva olvashattok bővebben.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: Eurolex
Fotó: Robert Rodriguez/El Rey Network and Miramax

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása