"Majdnem megtéptek miatta a fodrásznál"

Így készül a Downton Abbey magyar változata (3. rész)

2016. december 30. - Jasinka Ádám

Elérkeztünk a Downton Abbey magyar szinkronjáról szóló cikksorozat utolsó részéhez. Aki esetleg nem olvasta volna a színészinterjúkkal, valamint a fordítók élményeivel tarkított első két beszámolót, az ezen és ezen a linken bepótolhatja.

downtonabbey3_1.png

Ebben a cikkben van minden, mi a szinkron rajongóinak érdekes lehet. Konrád Antallal végigvettük, miben hasonlít egymásra a Csengetett, Mylord? és a Downton Abbey, valamint James és Mr. Carson figurája. Kiss Virág elmesélte, miért nem az első résszel kezdték a forgatást, Gémesi Krisztina beavatott minket a gyártásvezetés rejtelmeibe, Árvay Zoltán, a sorozat hangmérnöke pedig olyan technikai dolgokat árult el, amelyekről eddig csak keveset olvashattatok.

Zárásként pedig nem csak azt tudhatjátok meg, hogy milyen nézői visszajelzéseket kaptak a szinkronizáló színészek, hanem Kiss Virágnak köszönhetően azt is megnézhetitek, hogyan is mutat élőben Downton Abbey. A beszámoló harmadik részét a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Tovább

Ünnepi körkép: Ezek lesznek a tévében szilveszterkor

2016. december 30. - Jasinka Ádám

Nem is emlékszem olyan szilveszterre, de még mezei ünnepnapra sem, amikor ilyen sok maratont tartottak volna. Arról elsőként írtunk, hogy az RTL Klub közel 7 órányi Bud Spencer - Terence Hill filmmel búcsúztatja az évet, de mostanra kiderült az is, hogy ez nem lesz elszigetelt eset.

szilveszterimaraton.jpg

December 31-én az HBO este kilenc órától egymás után levetíti a Pusztaság című remek cseh krimisorozat mind a nyolc részét, amelynek így másnap hajnal ötig a végére is érhet, aki szeretne. Január elsején is lesz mit "darálni" az HBO-n, ugyanis 15:40-től leadják mind a három Amerika Kapitány mozit. Az év első napján maratont tart még a SuperTV2 is, ahol déltől este hétig képernyőre tűzik a Jégkorszak-filmeket. Ezzel vezetve fel a téli szünetről visszatérő Sztárban sztár +1 kicsit.

Akik az évet a tévék műsorával szeretnék búcsúztatni, azok is találhatnak majd kedvükre valót. December 31-én különkiadással jelentkezik az RTL Híradó és a TV2-s Aktív is, utóbbinak ez lesz az utolsó adása. Ezen felül szilveszteri epizóddal jön a Magyarország, szeretlek!, a Fábry, A Bagi Nacsa Show és a Heti Hetes is, valamint best of adást nézhetünk majd a Kapsz egy fülest! című műsorból. A tévéadók szilveszteri és január elseji kínálatát a TOVÁBB-ra kattintva olvashatjátok el.

Tovább

Szinkronhangok: Manchester sötét oldalán (No Offence)

2016. december 29. - Jasinka Ádám

Karácsonykor mutatta be az HBO a brit fekete humorú krimisorozat, a Manchester sötét oldalán első részét. A szériát az a Paul Abbott jegyzi, aki a Shameless - Szégyentelenek angol, majd amerikai változatával is igen nagy ismertségre tett szert. Aki tehát ismeri a Gallagher család történetét, az tudja, hogy mire számíthat az eredetiben No Offence címe hallgató sorozattól.

manchestersotetoldalanszinkron.jpg

Ilyen egy jó komédia, mondhatnám akár ezt is, hiszen a Manchester sötét oldalán úgy képes megnevettetni, hogy közben halálosan komoly krimiszálat is látunk, benne egy Down-kórosokat megfojtó sorozatgyilkossal. A karakterek, főleg a főnökasszony, viszont olyan debil vonásokkal lettek felruházva, hogy egyes tetteiket nézve a könnyem is kicsordul. A sorozat mégsem lesz szín tiszta vígjáték. Paul Abbott remek érzékkel lavíroz a két műfaj határán, ahogy teszi azt a Shameless esetében is.

Csere Ágnes pedig lekövette a magyar hangokkal ezt a kettősséget. A detektív-főfelügyelőt Kubik Anna, míg a főszereplő rendőrnőt Pikali Gerda szinkronizálja. Nagyon jó választás volt a kiemelt áldozat szerepére Pekár Adrienn, akit nem is olyan régen a Hajszában is hasonló, de picit mégis más szerepben hallhattunk. Mivel már hallottam is két részt a Manchester sötét oldalán-ból, így hamarosan részletesebben is kifejtem majd véleményem a szinkronról a Fülségterületben. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Tovább

Fülségterület: 19/2-es és Az ifjú pápa

2016. december 27. - Jasinka Ádám

fulsegterulet_cikkfejlec.png

Itt a harmadik kritikacikk, benne egy annyira nem is új újdonsággal, a 19-2-essel, valamint a tévében magyarul még be sem mutatott Az ifjú pápával. A kanadai rendőrös szériáról, a 19-2-esről csak azért most írok, mert nincs FilmBoxunk és a neten sem találtam sehol magyarul, így bármennyire is érdekelt, nem tudtam még a szinkront sem meghallgatni. Most viszont az ünnepekre kaptam a tévéadótól fél éves hozzáférést a saját online videótékájukhoz, ahol sok más mellett ez a sorozat is fent van. Első dolgom volt megnézni az első részt. Erről, valamint Az ifjú pápa magyar szinkronjáról írt kritikát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Tovább

Magyar nézettség: 51. hét - Kevin jött, látott és győzött

2016. december 27. - Jasinka Ádám

Ahogyan arra számítani lehetett, az RTL Klub ismételten tarolt a Reszkessetek, betörők!-filmekkel. Azt viszont egészen mulatságos látni, hogy a célközönségnél - amit sokszor a reklámozóknak fontos korosztályként emlegetnek - a december 24-én, azaz szombaton este vetített első mozi nézettebb volt, mint az előtte hetekig ott látott X-Faktor. Az aktuálisan tévét nézők több mint egyharmada Kevin kalandját követte szenteste.

reszkessetekbetoroknezettseg.jpg

A második rész már halványabb eredményt ért el, de így is egymillió nézőt ültetett a képernyők elé, és ezzel másodjára is a földbe döngölte a TV2-t, amelyen se Shrek, se a Hófehér és a vadász nem tudott semmit se tenni, még menteni sem a menthetőt. Ha pedig a Reszkessetek, betörők! irdatlan fölénye nem lett volna elég, az RTL Klub a Jégvarázzsal és a Neveletlen hercegnő első részével még lejjebb nyomta az amúgy is a fenékig merült TV2-t. Azt pedig érdemes és érdekes megjegyezni, hogy Anne Hathaway ezen filmje szinte mindig remekül muzsikál.

Hasonló teljesítményre volt képes a Micsoda nő! is, amely most nem országos, hanem kábeladón futott, de még az RTL2-ről is képes volt a heti 50 legnézettebb műsor közé beférkőzni. Elképesztő, hogy egyes, rengetegszer ismételt filmek a mai napig mekkora erővel rendelkeznek. A kábelcsatornák versenyét meglepő módon a Mozi+ nyerte, amely lehagyta a Cool-t és a Film+-t is, ráadásul nem csak ismétlésekkel. Az Úszó erőd mellett a tavalyi év egyik legjobb filmje, a Kingsman - A titkos szolgálat is aratott.

A múlt héten azonban nem csak karácsony, hanem rendes hétköznapok is voltak, de igazán semmi különleges nem történt. A Keresem a családom nyert, mind a teljes lakosságban, mind a célközönségnél. Lilu műsorának évadzárója remekelt, egészen döbbenetes, hogy a kis megingások ellenére mennyire stabil a műsor, nem is kérdés talán, hogy lesz folytatása. Stabil még a Gyertek át!, ami péntekre kerülve megtalálta számítását, és meglepne, ha nem készülne negyedik évada.

A sorozatok közül a teljes lakosságban a Szulejmán, míg a célközönségnél a Dr. Csont lett a legnézettebb. A részletes nézettségeket a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Tovább

Nyereményjáték: Szinkronkvíz (3. forduló)

2016. december 26. - Jasinka Ádám

Az októberi és a novemberi után elérkeztünk az év utolsó, decemberi szinkronos játékához. A korábbiaktól eltérően a játékot most nem itt kell majd kitölteni, hanem a cikk végén megadott linkre kattintva érhetitek el. A harmadik fordulóra visszatértünk az egy körös játékhoz, azaz ha szeretnétek megnyerni valamelyik sorozatos ajándékcsomagot, vagy valamelyik szinkronos ajándékot, akkor nem kell mást tennetek, mint a linkre kattintva kitölteni a 30 feladványból álló kvízt és minimum 18 jó választ adni. A nyereményeket és a játékra mutató linket a TOVÁBB-ra kattintva találjátok.

Ne felejtsétek el lájkolni a MűsorVízió, a Szinkronjunkie, a Puliwood és a Magyarszinkron.hu Facebook oldalait.

mv_cikkfejlec_tel.png

Tovább

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? - a harmadik évad első fele

2016. december 25. - Jasinka Ádám

A sorozatokról írt kritikákat az utóbbi időben visszafogtam, és azokról, amiket néztem, mind a Naplóban olvashattatok rövid(nek szánt) véleményeket. A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? értékelését is oda szántam, el is kezdtem megírni, de amikor a harmadik bekezdést is megtöltöttem, akkor úgy döntöttem, hogy muszáj leszek kivételt tenni. Az írók ugyanis meglépték azt, amire nem számítottam, tényleg megölték az egyik alap szereplőt, és nem csak becsaptak minket.

vlcsnap-2016-12-25-18h17m31s118.png

A sorozat első évada zseniális volt, mind zeneiségét, mind a történetét tekintve lenyűgözött, és a remek színészi játékhoz fantasztikus szinkron párosult. Bognár Gyöngyvér olyan jól dolgozott ezzel a szereppel, hogy kívánok neki még több hasonló kaliberű karaktert, hiszen amit itt mutatott, az tényleg a legjobbak közé emeli. Viola Davis rengeteget sírt az első évadban, de most úgy ordított, kiabált és remegett a zokogástól, hogy az szerintem minden korábbinál nagyobb feladat elé állította a szinkronizáló színésznőt. Bognár Gyöngyvér azonban rátett egy lapáttal az első két évadban nyújtott játékára, és úgy bánt a hangjával, hogy komolyan mondom, nem találom a szavakat.

vlcsnap-2016-12-25-18h14m04s209.png

A neki köszönhetően átélt érzelmi sokk pedig igazán termékeny táptalajt jelentett a félévadot lezáró epizódban meglépett csavarhoz. Ha valamit több részen keresztül építenek, akkor két végkimenetel létezik; vagy megráz, vagy csalódást kelt a csattanó. Nincs köztes út. Emlékezzünk csak vissza A mentalista azon epizódjaira, amik eljuttattak minket Red John leleplezéséhez és Jane tettéhez. Az az egymást követő hat-nyolc rész olyan szinten volt tökéletes és élvezetes, hogy a sorozatgyilkos kiléte jószerével már nem is volt érdekes, lehetett volna akárki. De példaként hozhatnám a The Walking Deadet is, melyben részeken át építették Negan karakterét, morzsánként adagolva a személyét és a csapatának szokásait. Spoilerek nélkül folytatom, ha a TOVÁBB-ra kattintotok.

Tovább

Szinkronhangok: Az ifjú pápa (The Young Pope)

2016. december 25. - Jasinka Ádám

Az HBO angolul már bemutatta idehaza a Paolo Sorrentino által írt és rendezett Az ifjú pápa című szériát, melyről azt hiszem, negatív kritikát alig lehetett olvasni. A remek szereposztással, merész mondanivalóval érkező sorozat magyar nyelvű premierje január 9-én lesz, ráadásul dupla résszel. Aki viszont nem bír addig várni, és van HBO GO-ja, az akár az egész első évadot megnézheti, mivel karácsonytól elérhetővé váltak a szinkronos részek.

azifjupapaszinkron.jpg

Az ifjú pápa magyar változatát Aprics László rendezi, aki bombasztikus szereposztást állított össze a sorozathoz. A főszereplő, a XIII. Pius pápát alakító Jude Law immáron sokadjára Stohl András hangján szól majd, de azt hiszem, amit ők ketten itt játszanak, az felülmúl minden korábbit. A pápa segítőjét, Mary nővért Diane Keaton játssza, az ő magyar hangja pedig Bánsági Ildikó, szintén fantasztikus és örül a szívem, hogy megannyi film után idén két sorozatban is hallhattuk. A stábból az ismertebb színészek közé tartozik még James Cromwell is, őt most Ujréti László szólaltatja meg. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Tovább

"Úgy láttam, hogy mindig is vonzódtak egymáshoz"

Így készül a Downton Abbey magyar változata (2. rész)

2016. december 23. - Jasinka Ádám

A Downton Abbey szinkronforgatásakor készült interjúkból olyan szép anyag gyűlt össze, hogy nem volt szívem megkurtítani, így három cikkben olvashatjátok el, hogy a színészek és stábtagok hogyan nyilatkoznak a szériáról, amely hamarosan Magyarországon is a végéhez ér.

downtonabbey2_7.jpg

Az első részben a magyar szöveggel, a nyugodt munkatempóval kapcsolatban olvashattatok véleményeket. A második, azaz jelen cikkben a színészek a karakterükről és azok tetteiről osztották meg veletek a gondolataikat, elmondták, mi az előnye annak, ha egyedül állnak a mikrofonnál, valamint meséltek arról is, miért különleges sorozat a Downton Abbey.

A nemsokára érkező harmadik cikkben pedig a technikai háttérről, a rendezésről, a hangmérnöki munkáról, a gyártásvezető teendőiről, valamint a Csengetett, Mylord? és a Downton Abbey között levő hasonlóságokról is olvashattok. A cikksorozat második részét a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Tovább

A 2016-os év tíz legjobb sorozatszinkronja

2016. december 23. - Jasinka Ádám

toplista_sorozatos_fejlec3.png

Egészen döbbenetes, hogy 2013-ban volt az első szinkronos toplista a blogon. Bár nem úgy emlékszem rá, mintha tegnap lett volna, de végigböngészve a korábbi helyezetteket, fel sem tűnt, hogy idő közben elrepült egy-két esztendő. Ez tehát sorban a negyedik alkalom, hogy a hölgyek és az urak után az új sorozatszinkronokat is rangsorolom.

Tavaly sem volt egyszerű dolog kiválasztani a legjobb tízet, de idén minden eddiginél többet rágódtam rajta, és a szűkített, tizenötös listával csak nagy nehezen, közel egy hét alatt jutottam dűlőre. Azonban azt mondhatom, hogy bár fáj a szívem egy-két be nem került szinkronért, mint néző és szinkronért rajongó elmondhatatlanul köszönöm a szakmának azt hogy 2016-ban megcsinálták az utóbbi idők legerősebb és legszínesebb szinkronévét. Tele lenyűgöző, merész és újító, valamint léleksimogatóan biztonsági szereposztásokkal.

2013-ban a Boston Legal - Jogi játszmák, 2014-ben a Cédrusliget, 2015-ben pedig a Titkok és hazugságok végzett az élen. Más tévéadók, más rendezők és más stúdiók munkái. Hogy ez a sorminta idén is folytatódott-e, vagy valaki tudott duplázni, nos, azt nem árulom el előre. Azt viszont plusz érdekességként ideírom, hogy a mostani top tízből négy sorozatnak Laki Mihály írta a magyar szövegét. A 2016-os év tíz legjobb sorozatszinkronjának toplistáját a TOVÁBB-ra kattintva olvashatjátok el.

Tovább

Ünnepi körkép: Ezek lesznek a tévében karácsonykor

2016. december 22. - Jasinka Ádám

Ahogyan az az ünnepeket jellemzi, most is az egész estés animációs és a családi filmek dominálnak majd. Bár a kötelező díszeket idén is a karácsonyfára aggatják a tévéadók programigazgatói, azért látható, hogy a költözés során eltört gömbök és elszakadt girlandok helyére újakat vásároltak. A tél, és a karácsony elengedhetetlen része a Reszkessetek, betörők!-filmek, ezeket idén minden korábbinál ötletesebb kisfilmmel reklámozzák - és legyünk őszinték, az ilyen kreativitás nagyon hiányzik a hazai tévéreklámoktól.

unnepikorkepkaracsony.jpg

Az RTL Klub a jól bevált receptet felhasználva felturbózza kissé a mákos bejglit, és premierként elhozza a Jégvarázst és levetíti a pár éve a Dunán is elképesztő svunggal taroló Neveletlen hercegnő első részét. Úgy látszik az RTL Klubnál megcélozták a milliós nézettségeket. A TV2 is félig-meddig ragaszkodik a hagyományos receptúrához, így náluk most is lesz Shrek, újdonságként pedig érkezik a Hófehér és a vadász, valamint meglepetésként a Bunyó karácsonyig. A Duna pedig a klasszikus vonalat erősíti, lesz Gasztroangyal különkiadás, Jókai Mór-filmek és újdonságként jön a Paddington is.

Míg Kevin rosszalkodik, Dennis most nem tér vissza, ami azért is érdekes, mivel mindig egészen jó nézettséget hoz, akár délután, akár este adják - talán Stuart Little, a kisegér pont őt lesz hivatott váltani. A Duna TV újra adásba tűzi a Sissi-filmeket, de meglepő módon nem karácsonykor, hanem a két ünnep között, ahová az RTL Klub is tartogat egy érdekességet, méghozzá a Halálos fegyver-maratont, amivel az azonos című sorozatot vezetik majd fel. Az RTL Klub, a TV2, a Duna TV és a válogatott adók ünnepi kínálatát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok átböngészni.

Tovább

A 2016-os év tíz legjobb férfi szinkronhangja

2016. december 22. - Jasinka Ádám

toplista_szinesz_fejlec.png

A hölgyeknél is kiemeltem, de itt sem maradhat szó nélkül, hogy amit idén a sorozatszinkronok mezőnyében hallottunk, az párját ritkítja. Elképesztő hangjátékot nyújtott mindenki, és jó pár olyan meglepetés is született, amelyet hallva nem is kérdés, a színészeket ki kell mozdítani a komfortzónájukból. Ugyanis vannak olyan tehetségesek, hogy a tőlük elsőre nagyon távol álló figurákat is úgy eljátsszák, hogy egy percig ne kételkedjek abban, hogy az arc és a hang egy és ugyanazon személyé. A hölgyek toplistája után tehát következzen az uraké. A 2016-os év tíz legjobb férfi szinkronhangját a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Tovább

A 2016-os év tíz legjobb női szinkronhangja

2016. december 21. - Jasinka Ádám

toplista_szineszno_fejlec.png

Az idei, bárki bármit is mondjon, szinkron tekintetében fantasztikus év. Három-négy éve követem egyre nagyobb figyelemmel és foglalkozom a magyar változatokat, de ilyen erős színészi alakításokban gazdag és ilyen szenzációs szereposztásokban bővelkedő esztendőre nem számítottam.

A futó és az új sorozatok is rengeteg meglepetéssel szolgáltak, és aki 2016-ban nem csak belekapcsolt egy-egy magyar változatba, hanem végig is hallgatott párat, az szerintem nem fogja többé azt mondani, hogy a magyar színészek csak felolvasnának és miattuk rengeteg minden, ami benne van az eredetiben az elvész. Az kétségtelen, hogy egy külföldi színész saját hangját, annak jellegzetességeit nem lehet visszaadni, viszont az idei év is remekül megmutatta, hogy erre nincs szükség akkor, amikor a magyar színész az eredetivel egyenértékű - nem ritkán annál is jobb - hangjátékot nyújt.

Ha a mostanihoz hasonló évek követik majd egymást a sorozatszinkronoknál, akkor nem is kérdés, hogy aranyéletünk lesz. A 2016-os év tíz legjobb női szinkronhangjának toplistáját a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Tovább

Szinkronhangok: Atlanta (Atlanta)

2016. december 20. - Jasinka Ádám

Januárban jó pár újdonságot elhoz hazánkba a FOX, és a friss évadok mellett olyan premier sorozatokat nézhetünk majd mint Az ördögűző, vagy a nemrég Golden Globe-díjra jelölt Atlanta című vígjáték. A január 13-án, az Empire évadpremierje után debütáló szitkom egészen különleges hangulattal rendelkezik és tipikusnak sem mondható. Ugyanis a főszereplő srác segítségével olyan élethelyzetekbe nyerhetünk bepillantást, amit ilyen valóságosan csak ritkán mutatnak meg a tévében.

atlantaszinkron.jpg

Earn egy afro-amerikai srác. Kidobták az egyetemről, nincs pénze és lakása sem, hol szüleinél, hol volt barátnőjénél - aki gyermeke anyja is - húzza meg magát. Mivel szülei és barátnője számára is csalódást okozott, ezért megpróbálja helyes vágányra terelni az életét, hogy segíthesse, és jobbá tehesse szerettei mindennapjait is, de ez nagyon nem egyszerű feladat. Ezért is jön neki kapóra, hogy Paper Boi néven rappelő unokatestvére, Alfred ír egy slágert, Earn pedig ezt kihasználva mellé szegődik, hogy a menedzsere lehessen és ő is részesülhessen a sikerből.

Az Atlanta magyar változatát Hornyák Mihály rendezi, a két fő figurára pedig Karácsonyi Zoltánt és Földi Tamást választotta, ami már csak azért is érdekes és örömteli döntés, mivel Földi Tamást nagyon régen hallhattuk magyar változatban, sorozat főszereplőjeként pedig talán még nem is. A magyar hangok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Tovább

Magyar nézettség: 50. hét - Megvolt az X-Faktor szépségtapasza

2016. december 19. - Jasinka Ádám

Azzal, hogy az X-Faktor is véget ért, leköszönt az összes, országos adón látható nagyszabású showműsor, és azt hiszem, mindre vonatkozóan írhatjuk, hogy 2016 ősze nem sikerült senkinek sem valami fényesen - és talán most először történik meg az, hogy egy tavasszal vetített showműsor lesz az év legnézettebb produkciója.

Az X-Faktor hatodik évada nagyon felemásan zárt. Bár a válogatók számai nem voltak egy szinten a korábbi szezonok eredményeivel, mégis jobban teljesítettek, mint az idei élő adások. Sosem fordult még elő, hogy az X-Faktor élő döntőit egymilliónál is kevesebben nézzék, idén viszont kétszer is sikerült negatív rekordot dönteni.

xfaktornezettseg6.jpg

A finálé ugyan nézőszámban nem tudta megelőzni az évad legnézettebb adását, a negyedik válogatót (kb. 1,3 millió), de közönségarányt tekintve még a felvételről adott, és majdnem mindig jól szereplő részeket is verte a maga 30,5%-val. A célközönségnél azonban nem hozott ilyen jól a döntő, és csak kicsivel több mint 400 ezer tévéző volt kíváncsi arra, ki is nyeri meg az idei X-Faktort, így a tévét néző fiatal felnőttek 28%-a hallhatta tehát, hogy jövőre is visszatér a műsor.

A Dr. Csontot a múlt héten eléggé lehúztam, erre most rám is cáfolt és 80 ezerrel is többen nézték Az Álmosvölgy legendájával közös epizódját, ami a teljes lakosságban mért közönségarányán 2%-os növekedést eredményezett, míg a célközönségnél elképesztő, 4%-ot javult. A Barátok közt az elmúlt hetek ingadozása után most beállt és 18% körüli közönségarányt hoz a célközönségnél, ami annak tekintetében nem feltétlenül jó, hogy párszor mind az előtte futó Éjjel-Nappal Budapest, mind az utána levő, naponta változó esti program is jobb share-t tudott nála.

A Dunán továbbra is a Kékfény és a Gasztroangyal a két legerősebb márka, nem is értem utóbbiból miért küldték ideje korán téli szünetre az új részeket, de látva hogy az ismétléseket is milyen sokan nézik, annyira nem volt ez rossz döntés. Bár ha azt veszem, akkor egy premier epizóddal ennél is jobbat tudna a Duna elérni - kihagyott ziccer. Hogy a TV2-ről is legyen szó; a Sztárban sztár +1 kicsi továbbra is remek, meglátjuk, a téli szünet után mennyien találnak vissza a műsorra. A szultána pedig picit stabilizálódott a múlt heti megingást követően.

A teljes lakosságban a Szulejmán, míg a célközönségnél a Válótársak lett a legnézettebb. A részletes nézettségeket a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Tovább