Szinkroninfó: Ki vagy, doki?, CSI: Cyber helyszínelők és Ash vs. Evil Dead

2016. november 30. - Jasinka Ádám

szinkroninfo.png

Ki vagy, doki?

Az ünnepi időszakban, mintegy karácsonyi ajándékként érkezik meg magyar szinkronnal elég hosszú kihagyás után a brit kultikus scifisorozat, a Ki vagy, doki? folytatása a hazai képernyőkre. A 2014-ben bemutatkozott, sorban 12. Doktor még nem volt hallható magyar nyelven, ezért is fura, hogy a FilmBox Premium nem az új Doktor első, hanem annak második szezonjával kezdi meg a felzárkózást december 24-től. A jelenlegi címszereplőt Peter Capaldi játssza, akinek magyar hangja Rosta Sándor lesz, a társát alakító Jenna Colemant pedig Sallai Nóra szinkronizálja. A Ki vagy, doki? kilencedik évadának magyar szövegét Szojka László írja, a szinkront pedig Pesti Zsuzsanna rendezi.

CSI: Cyber helyszínelők

Ted Danson, az igazi sorozatveterán 2011-ben csatlakozott a nyomozós szériák világát átformáló krimibe, a CSI: A helyszínelőkbe és a stáb tagja maradt a történetet lezáró 2015-ös tévéfilmig bezáróan. A készítők azonban úgy döntöttek, hogy Danson karakterét nem hagyják veszni és átmentik az új sorozatba, hogy a 2014-ben Oscar-díjat kapó Patricia Arquette mellett betöltse a férfi főszerepet a Cyber helyszínelőkben. Az alacsony nézettségi eredmények miatt viszont ez a produkció nem lett hosszú életű, és a második évaddal be is fejeződött.

Ez azonban nem szabott gátat az AXN előtt, és december 7-én bemutatják a Cyber helyszínelők utolsó, tizennyolc részes etapját. Mivel Ted Danson nem egy új karaktert, hanem a CSI: A helyszínelőkben megismert figuráját hozza itt is, ezért megkérdeztük az AXN-t és azt a választ kaptuk, hogy ebben a szériában is Jakab Csaba lesz a Danson által játszott D.B. Russell magyar hangja. A többi szinkronhangot, valamint a stáb névsorát ide kattintva tudjátok elolvasni.

Ash vs. Evil Dead

Az Ash vs. Evil Dead második évadának magyar változatát a héten forgatják, ennek kapcsán hamarosan több érdekességet is olvashattok majd a blogon. Rögtön az elsőt pont itt. A sorozat egyik állandó szereplőjét, Kellyt Dana DeLorenzo alakítja, őt az első évadban Bánfalvi Eszter szinkronizálta, azonban az új - vélhetően januárban bemutatkozó - szezonban már Szilágyi Csengével hallhatjuk a karaktert. Bánfalvi Eszter ugyanis színházi munkái miatt sajnos nem tudta vállalni az újabb részeket.

Forrás: AXN, Próbakő Kommunikáció és HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása