Szinkronminta: Agatha Raisin

2016. november 16. - Jasinka Ádám

Régen volt már a blogon szinkronminta, de azt hiszem a szinkron pont az, amiről egyszerűen nem elég csak olvasni, azt hallani is kell. Az Agatha Raisin az ősz első felében volt látható a Dunán és méltatlanul kevesen figyelték a nagyvárosból vidékre költöző, az orrát sok mindenbe beleütő csináld magad nyomozó, Agatha Raisin kalandjait. Ugyan az első - és talán egyetlen - évad nem mutatott újat a krimik terén, de kedves bájával, remek szereplőivel és szerintem fantasztikus magyar szinkronjával hétről hétre kellemes kikapcsolódást nyújtott.

Bár már szinkronizálta, Györgyi Annát fura volt elképzelni Ashley Jensen magyar hangjaként, de maximálisan igazolta a szinkronrendező, Ambrus Zsuzsa döntését, ugyanis jobb színésznőt erre a szinkronfőszerepre keresve sem találhattunk volna. Csőre Gábor nagyon finoman és okosan játszotta a karakterét, nem túlozta el a melegséget és bár rövid jelenetei voltak, csak dicsérni lehet az ő munkáját is. Ahogyan Czető Rolandot is, aki az ilyen kissé esetlen szerepekben nagyon otthon van, de kaphatna gyakrabban is olyan őrülteket, mint két éve Dóczi Orsolyánál a The Divide - Az ítélet árában. A magyar hangok névsorát ide, a szinkronmintát pedig a TOVÁBB-ra kattintva nézhetitek meg.

szinkronminta_agatha.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása