Alakulóban A férjem védelmében folytatása

2016. november 01. - Jasinka Ádám

Idén kora nyáron köszönt el a nézőktől Alicia Florrick, és ezzel hét év(ad)nyi jogi bravúrokkal, politikai és családi drámával, valamint igazi, talán túlságosan is valódi karakterekkel dolgozó csodálatos utazásnak értünk a végére - kritikánk itt olvasható. A férjem védelmében a 2009-es indulása óta részről részre képes volt a kezdetekkor meghatározott minőségi színvonalon teljesíteni, és bár - mint minden sorozat életében - voltak hullámvölgyek, azt hiszem kijelenthető, hogy ritkán látni ennyire önazonos és ilyen sokáig remekül működő drámát.

thegoodfight.jpg

Nem is csoda talán, hogy a sorozatot vetítő amerikai tévéadó, a CBS nem szerette volna elengedni sem a karaktereket, sem az őket alakító színészeket, így aki vevő volt a folytatásra, azzal megegyeztek A férjem védelmében testvérsorozatának elkészítésében. Az eredetileg The Good Wife (A jó feleség) címet viselő széria kvázi folytatása a The Good Fight (A jó harc) címet kapta, melynek első része 2017 februárjában mutatkozik be a CBS-en, az évad többi része azonban a CBS All Access-en, a tévéadó saját streamfelületén lesz csak elérhető.

A The Good Fight főszereplői Diane Lockhart (Christine Baranski) és Lucca Quinn (Cush Jumbo) lesznek. A történet szerint Diane keresztlánya, Maia (Rose Leslie) miután megszerezte az ügyvédi képesítést a Lockhart & Lee-nél kezd dolgozni, de egy hatalmas pénzügyi csalással kapcsolatos ügy szinte azonnal meg is tépázza még alig létező hírnevét. Az ügy azonban nem csak a fiatal lányra lesz rossz hatással, ugyanis a csalás miatt Diane nem csak, hogy elveszti minden megtakarítását, de még ki is rúgják saját ügyvédi irodájából. Új munkahelyet keresve találnak rá régi ismerősükre, Luccára, akihez csatlakozva Chicago egyik kiemelkedő jogi cégénél kezdenek el mindketten dolgozni.

A régi-új sorozatban - szerintem sokak nagy örömére - újra láthatjuk majd az Eli lányát, Marissat alakító Sarah Steelt is, újoncként pedig érkezik a CSI: A helyszínelők veteránja Paul Guilfoyle, a Kasszasikerből Bernadette Peters és A törvény emberéből Erica Tazel is. Azt pedig egyelőre még nem tudjuk, hogy milyen nagy nevek teszik majd tiszteletüket a The Good Fight-ban, de ha az eredeti szériából indulok ki, akkor lesznek még itt meglepetések. A 2017-ben induló sorozat készítői között megtaláljuk A férjem védelmébent kitaláló King-házaspárt is, akik idén nyáron úgy látszik kiélték a bennük duzzadó elvetemült kreativitást és visszaeveznek a nyugodtabb (?) vizekre.

A kép forrása: F3 News

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása