Bréking! Új török sorozat érkezik a Duna TV-re

2016. október 26. - Jasinka Ádám

Idén nyáron mutatta be a Duna TV a Szerelemben, háborúban című török produkciót, melyet anno az RTL Klub két rész után levett a műsoráról, mivel nem hozta az elvárt nézettségi számokat. A köztévé felkarolta a sorozatot, és hétköznap esténként levetítette a viszonylag rövidke széria epizódjait. Ugyan az elején még kevesen figyelték, de az évadzáró epizódokra már igencsak szép teljesítményt nyújtott a teljes lakosság körében. Talán emiatt is lehet, hogy a köztévé főadójára hamarosan egy újabb török széria érkezik. A Kara Sevda magyarul a Végtelen szerelem címet kapta, a premierjével kapcsolatban azonban egyelőre még nem tudok semmi konkrétumot mondani, de könnyen elképzelhető, hogy a 2015-ben indult török sorozat napi vetítéssel kerül majd adásba A hegyi doktor - Újra rendel váltásaként, valamikor november végétől.

vegtelenszerelem.jpg

Ha érdekelnek a magyar nyelven adott török sorozatok, lájkolj minket.

 

Forrás: MTVA Filmfőszerkesztőség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilona Papp Imola 2016.11.28. 18:51:52

Tud valaki abban segíteni, hogy ki a regény írója és mi az eredeti címe ami alapján a film készült?

Jasinka Ádám 2016.11.28. 18:59:57

@Ilona Papp Imola: Könyv alapján készült? Nem is tudtam. A Wikipedián mindenesetre nincs infó róla.

Ilona Papp Imola 2016.11.29. 19:55:33

A Wikipedián Én sem találtam, éppen ezért kérdeztem itt. Amikor még csak a beharangozója volt, akkor úgy emlékszem mondták. De lehet az is, hogy rosszul emlékszem. :(
süti beállítások módosítása