Ők lesznek a Backstrom nyomozó című sorozat magyar hangjai

2016. október 14. - Jasinka Ádám

 Túlsúlyos, goromba, lobbanékony. Ezekkel jellemzik a Dr. Csontot megalkotó Hart Hanson tavaly indult új szériájának, a sajnos csak egy szezont megélt Backstrom nyomozó címszereplőjét. Everett Backstrom, Wallanderhez hasonlóan svéd gyökerekkel rendelkezik, ugyanis mindkettejüket egy-egy skandináv író keltette - papíron - életre, így talán evidencia, hogy kissé maguknak valóak és az önpusztításban sem kérnek tanácsot a szomszédtól.

 A sorozat első és egyetlen szezonjának hazai premierje október 20-án, este tíz órakor lesz a TV2 műsorán, a főszereplőt alakító Rainn Wilsont, akit sokan talán A hivatal (az amerikai The Office) című szitkomból ismernek, Kerekes József fogja szinkronizálni. Ezért a párosításért pedig én már most rajongok, és maximális bizalmat kap tőlem Jim Carrey dedikált magyar hangja, hiszen nem egyszer, de legutóbb a Gyilkos hajszában bizonyította, hogy mennyire briliáns a sötétebb figurákban is. A Backstrom nyomozó magyar változatát Pócsik Ildikó rendezte, aki engem tavaly teljesen megvett az Ügynöklistával, ami szintén csak egy évadot lehetett képernyőn. Remélem, hogy ez a szinkron is hasonlóan jól sikerül majd. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

backstromnyomozoszinkron.jpg

Backstrom nyomozó (Backstrom)

Rainn Wilson (Backstrom) - Kerekes József
Genevieve Angelson (Gravely) - Nemes Takách Kata
Kristoffer Polaha (Niedermayer) - Dolmány Attila
Page Kennedy (Moto) - Vida Péter
Beatrice Rosen (Paquet) - Balsai Móni
Thomas Dekker (Valentine) - Czető Roland
Dennis Haysbert (Almond) - Vass Gábor
Sarah Chalke (Gazanian) - Zakariás Éva
Rizwan Manji (Dr. Chaman) - Galbenisz Tomasz

Főcím: Korbuly Péter

Magyar szöveg: Szojka László
Hangmérnök: Patkovics Péter
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Pócsik Ildikó
Stúdió: Subway

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása