Itt vannak a Kolónia című sorozat magyar hangjai

2016. október 12. - Jasinka Ádám

 A nem túl távoli jövőben egy földönkívüli invázió során a legnagyobb városok központi részeit hatalmas, vastag fallal veszik körbe, a benne élőket pedig katonai megszállás alatt tartják. Míg egyesek megpróbálnak hasznot húzni az új helyzetből, elfogadván a földönkívüliek által diktált új világrendet, addig mások lázadásra készülnek. A sorozat két főhőse, a volt FBI-ügynök Will, és felesége, Katie együtt küzdenek a szabadságukért, miközben megpróbálják visszaszerezni a fiukat, akit elszakítottak tőlük.

koloniaszinkron.jpg

 A Kolónia első, tíz részes évada idén, január és március között volt látható az amerikai kontinensen, a magyar premierje pedig október 19-én szerda este tíz órakor lesz a VIASAT6-on, ráadásul dupla résszel. Ha végig duplázva vetítik, és az eddigi tapasztalatok alapján miért ne így tennék, akkor öt hét alatt, viszonylag hamar kifut majd a produkció, amelynek ugyan készül a második évada, de az csak jövőre kerül adásba az Amerikai Egyesült Államokban, így arra picit még várnunk kell.

 A sorozat magyar változatát az a Balog Mihály rendezi, aki nem is olyan régen a jelenleg az AXN-en futó Quantico és Zaklatók című sorozatok szinkronszereposztását is kitalálta. A Lostból és az Intelligence - A jövő ügynökéből is ismert Josh Holloway-t Sarádi Zsolt fogja szinkronizálni, a feleségét alakító Sarah Wayne Calliest, akit A szökésből és a The Walking Deadből is ismerhetünk, most Kisfalvi Krisztina hangjával hallhatjuk majd. Ezek nem a megszokott párosítások, de én kíváncsian várom, hogy szólnak majd. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Kolónia (Colony)

Josh Holloway (Will) - Sarádi Zsolt
Sarah Wayne Callies (Katie) - Kisfalvi Krisztina
Alex Neustaedter (Bram) - Baráth István
Peter Jacobson (Alan) - Kapácsy Miklós
Tory Kittles (Broussard) - Horváth-Töreki Gergely
Paul Guilfoyle (Quayle) - Forgács Gábor
Libe Barer (Pia) - Lamboni Anna
Carl Weathers (Beau) - Törköly Levente
Isabella Crovetti-Cramp (Grace) - Szűcs Anna

Magyar szöveg: Dani András és Dr. Halász Blanka
Hangmérnök: Gyapjas Károly és Bederna László
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Balog Mihály 
Produkciós vezető: Balog Gábor
Stúdió: BalogMix

Forrás: VIASAT

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása