Nem csak zombiktól lesz hangos októberben a FOX

2016. október 06. - Jasinka Ádám

 A magyar FOX már a nyáron bejelentette, hogy az eddigiekhez hasonlóan az amerikai premier másnapján már magyar szinkronnal lesz látható idehaza a The Walking Dead évadnyitó epizódja. A tévéadó azonban nem bízza csak a zombikra, hogy sikeressé rágják az őszük második felét, hanem bevetnek jó pár újdonságot - köztük egy vadonatúj amerikai szériát - és folytatják a bevált produkcióik egy részét is.

foxosz1.JPG

 A FOX-on jelenleg is látható néhány premier széria, közülük az egyik a hétfő esténként adásban levő Wayward Pines, amelynek második szezonja október 31-én ér véget, a helyére pedig november 7-től az Amerikai Egyesült Államokban csak nemrég bemutatott széria, a Carter ügynököt alakító Hayley Atwell főszereplésével készült jogi dráma, az Ítélet érkezik. Így két rész erejéig még a Wayward Pines vezeti majd fel a The Walking Dead-et, ugyanis a hetedik évad első epizódja október 24-én este tíz órakor kerül hazánkban először képernyőre.

 A Peggy Cartert alakító színésznőt azonban nem csak az Ítélet című új produkcióban nézhetjük majd, ugyanis október 19-től a szokott helyén, szünet nélkül folytatódik a második évaddal Carter ügynök története. A FOX pedig nem engedi, hogy Peggy egyedül induljon csatába a szerda estékért, ezért partneréül a The Strain - A kór című sorozatot választotta, melynek harmadik évados szezonpremiere október 12-én, kicsivel este tíz óra előtt lesz.

foxosz2.jpg

 A FOX péntek estéinek újdonsága most az Apja, fia, unokája című vígjátéksorozat, mely dupla részekkel látható, és emiatt viszonylag hamar be is fejeződik az első és egyetlen évada. A helyére viszont nem egy újabb komédia, hanem egy Magyarországon eddig még adásba nem került krimi, az Éber szemek érkezik október 28-tól. A kanadai humoros krimi egyik főszereplőjét a Beverly Hills, 90210-ből megismert Jason Priestley alakítja, partnernőjét pedig az Odaátban és a Rouge című sorozatban is játszó Cindy Sampson formálja meg.

 A tévéadó kínálata november közepétől még A Simpson család legfrissebb évadával is kiegészül, ugyanis az amerikai kontinensen nemrég debütált 28. szezon november 18-tól nálunk is látható lesz. A FOX-on pedig a fent felsoroltakon felül még látható jelenleg Az alvilág királynője is, úgyhogy premierekben gazdag őszi szezont kínál nézőinek a tévéadó.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: FOX

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása