Indiai szappanopera debütál az RTL Klubon

2016. szeptember 27. - Jasinka Ádám

 Azt hiszem, ez az, amire nem számítottam, és szerintem nem vagyok egyedül; az RTL Klub ugyanis egy indiai produkciót tűz műsorára, ráadásul nem is akármilyent. A kis menyasszony (Balika Vadhu) egy napi szappanopera, amelyből több mint 2000 epizód készült 2008 és 2016 között, ezzel pedig ez lett az első olyan fikciós széria Indiában, amelyből több mint kétezer epizód készült. A piacvezető tévéadó hétköznap délutánonként dupla részekkel fogja majd vetíteni ezt a sorozatot, amely az október elején finálézó Isten áldjon, Esperanza! váltótársa lesz.

 A kis menyasszony történetének főszereplője Anandi, egy gyönyörű és különleges lány, akinek sorsa egészen fiatalon, már nyolc éves korában megpecsételődik, ugyanis a szigorú társadalmi hagyományok miatt már ekkor eldöntötték, ki mellett kell leélnie az életét. Anandi azonban nem tud ebbe beletörődni és ellenszegül a hagyományoknak. A kis menyasszony hazai bemutatója október 14-én 15:55-kor lesz, azaz a Story Extra és a Fókusz előtt lesz majd látható az RTL Klub délutáni kínálatában. A jó pár megbukott sorozat és saját gyártás után ez tényleg merész váltás, de látva az Isten áldjon, Esperanza! néha egészen siralmas nézettségi eredményeit, nem lennék meglepve, ha közönséget találna magának A kis menyasszony és kihúzná a csávából az RTL Klub délutánját.

akismenyasszony.jpg

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása