Új részekkel tér vissza A hegyi doktor

2016. szeptember 26. - Jasinka Ádám

 A Duna TV tavalyi és idei évének két legnagyobb sikeréről, a szezonzárók felé naponta átlagosan hatszázezernél is néha több nézőt a képernyők elé ültető A hegyi doktor - Újra rendel, valamint a Kisvárosi doktor című szériákról nagyon sokszor nagyon sokat írtam már. A talán nem várt nézettségi sikert szállító német sorozatok vetítésében egy ideje szünetet tart a köztévé főadója, októbertől viszont újra megnyitja rendelőjét Gruber doktor, ugyanis érkezik a 2015 év elején képernyőre került nyolcadik szezon.

 A Dunán jelenleg a Maradj talpon! előtt, a fél hetes sávban a Don Matteo legújabb, tizedik évfolyama látható, azonban hiába áll sok epizódból Terence Hill történetének új felvonása, a napi vetítés miatt hamar kifut ez a produkció. A váltótársának azonban nem is kérdés, hogyan sokan örülni fognak, ugyanis nem a régi hegyi doktort rántja elő a köztévé, hanem végre adásra tűzik a Hans Sigl főszereplésével készült széria folytatását. Mivel tavaly október környékén ment szünetre A hegyi doktor - Újra rendel, így mondhatjuk, hogy egy éves szünet után tér vissza a hazai képernyőkre. A nyolcadik etap premierje október 11-én, 18:35-kor lesz, arról azonban egyelőre még nem tudni, hogy érkezik-e majd a kilencedik, azaz idei évad is.

ahegyidoktorujrarendelfolyt.jpg

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: MTVA Filmfőszerkesztőség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2016.09.26. 11:58:35

Patatokban folyik a pezsgő az MTVA-nál :D
süti beállítások módosítása