Merész párkereső műsor indul jövőre az RTL Klubon

2016. szeptember 22. - Jasinka Ádám

 A társkereső műsorok sok országban (főként az Amerikai Egyesült Államokban) a mai napig roppant nagy népszerűségnek örvendenek, és jó pár évvel ezelőtt hazánkban is elég szép nézettség mellett futottak a különféle "házasító" realityk. Ki ne emlékeznek a Benkő feleséget keresre, amely a fináléjával hétköznap este 2 millió nézőt ültetett a képernyők elé, a ValóVilág kvázi spinoffjára, a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorra, vagy a Házasodna a Gazdára? De láthattuk idehaza is A nagy Őt, az Összeesküvőket és Delhusa Gjon is keresett már magának feleséget, legutóbb pedig a Vigyél el! és az Ádám keresi Évát boldogította az erre vágyó közönséget.

hazassagelsolatasra1.jpg

 Az RTL Klub egy rövidke párkeresés mentes időszak után újra ehhez a témához nyúl, de most olyan formátummal próbálkoznak, amelyet meglepően kevés országban vetettek még be eddig. A Házasság első látásra jelentkezőit egy pszichológusokból és párkapcsolati szakértőkből álló szakmai csapat hallgatja meg, és tudományos módszereken alapuló teszteket követően keresik meg számukra a tökéletes partnert. A csavar pedig az lesz, hogy az egymásnak teremtett párok először az oltár előtt találkoznak, ahol ismeretlenül házasodnak össze. A nászút után összeköltöznek és négyhétnyi együttélés után döntenek arról, hogy együtt maradnak-e vagy elválnak.

 A műsor jövő tavasszal kerül képernyőre az RTL Klubon, és a nézők majd nem a házasságig vezető utat, hanem a "boldogító" igen kimondása utáni eseményeket követhetik nyomon. A Házasság első látásra eredetije egy dán formátum, amelyből az Amerikai Egyesült Államokban eddig három szezon készült (a legutóbbi még adásban is van), az ausztrál verzióból pedig jövő év elején érkezik a negyedik évfolyam. Az ausztrál show egyik különlegessége, hogy a harmadik szezonban egy azonos nemű párt is az oltár elé kísértek. A Házasság első látásra nagy valószínűséggel heti műsor lesz, hacsak nem csavar az RTL Klub annyit a formátumon, hogy napi realityt készítsen belőle.

A műsorba ide kattintva lehet jelentkezni.

Forrás: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása