A Barátok közt egykori sztárjaival jön Liptai Claudia új műsora

2016. szeptember 10. - Jasinka Ádám

 A TV2 nemrég jelentette be, hogy visszahozzák egykori sikerműsorukat, a Szulák Andrea vezetésével anno a hétvége esték egyik meghatározó programjának számító Activity-t. A legendás game-show azonban nem régi, hanem egyfajta turbósított, a jelenlegi tévés trendeknek megfelelően alakított formában tér vissza a képernyőkre. Az Extrém Activity-ben az alkoholos filcet és az A2-es papírlapokat érintőképernyőre cserélték, és a műsorban szereplő celebritásoknak már nem egy pult előtt állva, hanem sokkal nehezebb körülmények között kell elmutogatniuk vagy körülírniuk a feladványokat.

extremactivityajanlo.png

 A SuperTV2-n szeptember 14-én bemutatkozó műsor házigazdája nem Szulák Andrea lesz, ugyanis a színész-énekesnő színházi elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a felkérést. A műsorvezető az a Liptai Claudia lesz, akit a most vasárnap, azaz szeptember 11-én induló Sztárban sztárban is viszont láthatunk majd. Az Extrém Activity szerda esténként lesz képernyőn, és két, háromfős csapat mérkőzik meg majd egymással minden adásban. A győztes csapat pedig tovább jut, és a következő héten új celebtriót kap ellenfeléül. A TV2 most kiadott ajánlójából jól kivehető, hogy mire is számíthatunk majd a műsortól, illetve nagy meglepetésre kiderült az is, hogy az első játékosok között ott lesz jó pár, a Barátok köztből megismert színész; Csomor Csilla, Deutsch Anita és R. Kárpáti Péter is.

Az ajánlót a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok megnézni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása