Itt vannak a Zaklatók című sorozat magyar hangjai

2016. szeptember 02. - Jasinka Ádám

 Az AXN augusztus végén és szeptember elején több újdonságot is elhoz a magyar nézőknek. A tévéadó őszi kínálata a krimit kedvelők számára nyújthat majd igazi szórakozást, hiszen többféle stílusú és témájú nyomozós sorozatból is láthatunk egyet-egyet hétről hétre. A Zaklatók, melynek premierje szeptember 7-én, este tíz órakor lesz, a keményebb, sötétebb vonalat viszi köszönhetően a szériát kitaláló Kevin Williamsonnak, akinek sok más mellett a Sikoly-filmeket és a Kevin Bacon-ös Gyilkos hajszát is köszönhetjük.

axnzaklatok.JPEG

 A sorozat a Los Angeles-i rendőrség zaklatási ügyekkel foglalkozó nyomozati osztályának munkáját követi végig. Az egység főnöke, Beth Davis hadnagy erős karakter, és rendkívül motivált abban, hogy elfogja a tetteseket, mivel ő is egy zaklató áldozata volt régen. A másik főszereplő Jack Larsen nyomozó, aki a New York-i rendőrség gyilkossági osztályáról került Davis főnöksége alá egyik ismerőse hathatós közreműködése révén. Larsen szintén erős egyéniség, azonban viselkedése és stílusa már hagy némi kivetnivalót hagy maga.

 A sorozat magyar változatát Balog Mihály rendezi, aki a főszereplő párost, Maggie Q-t és Dylan McDermott-ot Létay Dórára és Makranczi Zalánra bízta. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattitnva tudjátok elolvasni.

Zaklatók (Stalker)

Dylan McDermott (Larsen) - Makranczi Zalán
Maggie Q (Davis) - Létay Dóra
Mariana Klaveno (Lawrence) - Nyírő Eszter
Victor Rasuk (Caldwell) - Dányi Krisztián
Elisabeth Röhm (Taylor) - Solecki Janka
Erik Stocklin (Whitley) - Joó Gábor

Magyar szöveg: Bucsánszky Zsuzsanna
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Balog Mihály
Produkciós vezető: Balog Gábor
Stúdió: Balog Mix

Forrás: AXN

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2016.09.02. 21:16:49

A Balog Mix szereti Zalánt :)

Jasinka Ádám 2016.09.02. 21:30:29

@Flankerr: Zalánt mindenki szereti :D.
süti beállítások módosítása