Ők lesznek a Gyilkos ügyek című sorozat magyar hangjai

2016. szeptember 01. - Jasinka Ádám

 Az eredetiben Major Crimes címre hallgató széria egy különleges teremtmény, ugyanis egyszerre számít új és régi sorozatnak. A régisége abban mutatkozik meg, hogy a benne szereplő karaktereket és színészeket, valamint a történet középpontjában levő különleges nyomozati osztályt hét évadon keresztül már láthattuk A főnökben, az újdonsága pedig abban áll, hogy a főnök most nem a Kyra Sedgwick alakította Brenda Leigh Johnson, hanem a vele sokáig viaskodó Raydor kapitány lesz. A két karakter a hetedik évadban persze elásta a csatabárdot, és barátként váltak el egymástól, de akkor is furcsa lesz Brenda és Götz Anna nélkül nézni kvázi ugyanazt a szériát.

 A főnök magyar változatának szereposztását még a sorozat indulásakor Aprics László osztotta ki, és bár nem ő vitte végig, egy-két hangcserét leszámítva a fináléig ugyanaz maradt a magyar stáb. Az én nagy örömömre pedig most sem történik csere, azaz ugyanazokat a színészeket hallhatjuk majd a Gyilkos ügyekben is, akiket anno megkedvelhettünk A főnökben. A Cool TV-n debütáló szériában azonban nem csak a már ismert karakterek fognak szerepelni, hanem érkeznek új arcok is, így láthatjuk többek között majd a főszereplő férjeként Tom Berengert és A nevem: Earlből is ismert Nadine Velazquezt is, aki az egyik helyettes ügyészt fogja alakítani. A Gyilkos ügyek magyar változatát pedig Kozma Mari rendezi. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

gyilkosugyekszinkron.jpg

Gyilkos ügyek (Major Crimes)

Mary McDonnell (Raydor kapitány) - Szórádi Erika
G.W. Bailey (Provenza) - Konrád Antal
Tony Denison (Flynn) - Rosta Sándor
Michael Paul Chan (Tao) - Pálfai Péter
Raymond Cruz (Sanchez) - Háda János
Phillip P. Keene (Buzz) - Mesterházy Gyula
Kearran Giovanni (Skyes) - Erdős Borcsa
Graham Patrick Martin (Rusty) - Baráth István
Jonathan Del Arco (Dr. Morales) - Szatmári Attila
Robert Gossett (Taylor) - Berzsenyi Zoltán
Ransford Doherty (Kendall) - Sörös Miklós
Kathe Mazur (Hobbs) - Peller Mariann
Jon Tenney (Fritz) - Fekete Ernő
Nadine Velazquez (Rios) - Huszárik Kata
Tom Berenger (Jack Raydor) - Borbiczki Ferenc

Magyar szöveg: Bogdán László, Máté Levente
Hangmérnök. Bán Péter
Vágó: Kozma Judit
Gyártásvezető: Rácz Gabriella
Szinkronrendező: Kozma Mari
Stúdió: Mikroszinkron

Forrás: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása