A lehető legjobb helyet kapja Kevin Spacey

2016. augusztus 27. - Jasinka Ádám

 Már egy ideje lehetett azt tudni, hogy a Netflix egyik talán legismertebb saját gyártása, a kritikusok által - nem érdemtelenül - piedesztálra emelt House of Cards a magyar tévéképernyőkön is bemutatkozik. Ugyan az AXN Now-n (és talán egy vagy két streames oldalon) már látható volt magyarul az első szezon, de ezeknek a nézettsége és elérése töredéke a tévét nézők számának, ezért csak kevesen hallhatták a főszereplőt alakító Kevin Spacey-t magyarul, Epres Attila hangján szólni ebben a szériában. Most azonban, köszönhetően Desmond Wallace szemfülességének, kiderült hogy a Kártyavár a lehető legjobb időpontban kerül bemutatásra.

kartyavarpremier.jpg

 A Michael Dobbs regényéből, valamint az abból forgatott brit minisorozat alapján készült amerikai Kártyavár főhőse egy abszolút nem pozitív figura, mondhatni egy antihős, aki mindenkin és mindenen képes átgázolni. A Kevin Spacey által játszott Frank Underwood egy önző és törtető kongresszusi képviselő, aki az elnökválasztás után várja a korábban neki beígért külügyminiszteri széket. A frissen megválasztott elnök azonban nem őt jelöli ki a posztra. Frank pedig úgy érzi, hogy átverték és ezért olyan kitervelt bosszúhadjáratot indít, amely során nem válogat az eszközökben.

 A sorozat első részének hazai tévés premierje szeptember 18-án, vasárnap este lesz a Magyarország, szeretlek! után, amelynek bár nem kis ellenszéllel (a Sztárban sztárral) kell majd megküzdenie, de mégis ez tűnik a legjobb és legnézettebb műsorhelynek a Duna képernyőjén. Ennél talán csak az lett volna szerencsésebb, ha hétfő esténként, a roppant nézett Kékfény után került volna adásba. Azzal viszont, hogy a vasárnapot választották, a Dunának így elég színes lesz a felhozatala a hét utolsó napján, hiszen fél héttől egy Agatha Christie-adaptációt is élvezhetnek majd a nézők. A Kártyavár pedig nem egyőszi kaland lesz, hiszen az első évada után érkezik majd a második és a harmadik is, ami pedig a pláne, hogy közvetlenül a részek után, az M5-ön eredeti hanggal, magyar felirattal is megnézhetőek lesznek majd az epizódok.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: MTVA Filmfőszerkesztőség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása