Gotham Citybe visz minket a TV2 legújabb adója, a Prime

2016. augusztus 08. - Jasinka Ádám

 Ahogy közeledünk augusztus végéhez és az őszi szezon kezdetéhez, egyre nehezebb tartani a lépést a frissebbnél frissebb hírekkel, és bármelyik nap meglephetnek minket egy-egy nagy durranással. A TV2 új adói közül júliusban elindult a Mozi+, a héten megkezdi sugárzását az Izaura TV, jövő hét elején nyit a muzsikaturkáló, a Zenebutik és szeptember ötödikén este a FEM3 átalakul és Prime-ként folytatja tovább a pályafutását a hazai kábeladók között. Ez nem nagy újdonság, hiszen eddig is tudtunk az időpontról, arról viszont még nem hallottunk, hogy milyen tartalmak is lesznek majd ezen a tévécsatornán, most viszont leesett az állunk.

 A Prime nem hazudtolja meg a nevét, és már az első kínálatcsomagjával magasra is teszi a lécet. A tévéadó szeptember 5-én este kilenc órakor indul méghozzá egy országos mozipremierrel, és indulásának hónapjában pedig minden hétfő és péntek este egy-egy premierfilm kerül majd képernyőre. A többi hétköznap estén azonban a sorozatoké lesz a terep, és a Magyarországon még nem vetített újdonságok 22:00 órától szórakoztatják majd a nézőket.

primekinalat.jpg

 Szeptember hatodikai kezdéssel érkezik keddenként a Screem Queens - Gyilkos történet az Amerikai Horror Story-t és a Glee-t is jegyző Ryan Murphy tollából, mely történet igazi rágógumihorror, tele vérrel és komikus elemekkel. Szerdánként a James Patterson regényéből készült Zoo - Állati ösztön című thriller lesz majd adásban, melyben az állatok megvadulnak és fellázadnak az emberek ellen, ezzel teremtve globális válságot.

 Szeptember nyolcadikától csütörtök esténként pedig a denevérember otthonába, Gothambe visz el minket a Prime, ahol a főszereplő nem Bruce Wayne, hanem a város legismertebb rendőre, James Gordon lesz, akinek segítségével nem csak Gotham City múltjába és Batman előtti életébe pillanthatunk bele, de megismerhetjük mitől és hogyan lett Gordonból rendőrhadnagy és hogyan is tűntek fel ennek a világnak a hírhedt bűnözői.

 A premierek mellett képernyőn lesznek majd régebbi sorozatok is mint például a Bűbájos boszorkák, a Gyilkos számok, a Shark - Törvényszéki ragadozó, a Dr. House vagy éppen A dadus, ám ezek szerencsére nem a főműsoridőben, hanem a délutáni kínálatban foglalnak majd helyet. A Prime csatornahangja is ismert szinkronos orgánum lesz, méghozzá Horváth-Töreki Gergely, akit például a Hűtlen vágyakban, a Downton Abbey-ben és a Trónok harcában is hallhatunk.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A képek forrása: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása