Újabb X-faktoros megy ősszel a Sztárban sztárba

2016. július 21. - Jasinka Ádám

 A napokban kezdte el megszellőztetni a TV2, hogy kik lesznek az ősszel negyedik évadát kezdő Sztárban sztár versenyzői, és talán nem is akkora meglepetésre, rögtön két egykori RTL Klubos felfedezettel nyitották meg a bejelentések sorát. Ez érdekes módszer egyébként, mivel tavaly szerintem egy tök frappáns, sziluettes plakátkampánnyal vezették fel a szezont, idén viszont kevésbé izgalmas szembesülni a leendő énekesek kilétével.

 A legelső versenyző, akiről lehullt a lepel az az X-faktor második győztese, Kocsis Tibor volt, ma pedig kiderült, hogy az RTL-es tehetségkutató második etapjából nem csak az első, hanem a második helyezettet is elhalászta a TV2, ugyanis Muri Enikő is a Sztárban sztárral tér vissza jó hosszú képernyőmentes időszaka után. A TV2 showműsorának tavalyi szezonja brutálisan magas nézettséget szállított hétről hétre, nem is csoda, hogy nem pihen le a formátum, amelynek legújabb évadában nem csak a versenyzők között lesznek majd meglepetések. A zsűri egyetlen női tagja, Liptai Claudia ugyanis babát vár, és ha meg is születik a gyermeke a szeptemberi indulásig, akkor sem biztos, hogy bevállal egy ilyen műsort a kisbaba mellette.

murienikosztarbansztar.jpg

A kép forrása: rcnews.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása