Itt vannak a Veronica, a rabszolgák megmentője című sorozat magyar hangjai

2016. július 21. - Jasinka Ádám

 A TV2 legújabb kábelcsatornáján, az augusztus 14-én induló Izaura TV-n rögtön három premier is képernyőre kerül. Az első a Meryem Uzerli főszereplésével készült Az éjszaka királynője lesz, mely után, este kilenc órai kezdéssel a Veronica, a rabszolgák megmentője című telenovella első része kerül képernyőre. Ez a premier is meglehetősen friss, ugyanis az első részt idén januárban, a zárást pedig április végén láthatták a kolumbiai tévézők.

 A Veronica, a rabszolgák megmentője egy különleges telenovella több szempontból is; egyrészt a XIX. században játszódik a története, így tele van korhű, vagy legalábbis azt a korszakot stílusban visszaadó öltözékekkel, helyszínekkel, másrészt ennek következményeként elképesztően sokba került, és ez lett Kolumbia történetének legdrágább sorozata. A főszerepeket pedig elég színes náció jellemzi, ugyanis láthatunk majd spanyol, venezuelai, kubai, panamai és többek között még puerto rico-i színészt is.

veronicaszinkron.jpg

 A történet egyfajta Monte Cristo-sémát követ, azaz a főszereplő valamiért elmenekül szülővárosából, majd mikor visszatér másnak adja ki magát, és felvértezve a kellő tudással és eszközzel (többnyire pénzzel) nekilát, hogy leszámoljon azokkal, akik ártottak neki, vagy legalábbis igazságot szolgáltasson. (Aki esetleg nem látta a Gerard Depardieu főszereplésével készült Monte Cristo minisorozatot, és szereti az ilyen történeteket, az nézze meg, tényleg fantasztikus és a szinkron..., de ne kalandozzunk el!)

 A rendkívül látványos sorozat főszereplőnőjét Nerea Camacho alakítja, a magyar hangja pedig Andrusko Marcella lesz, és hallhatjuk még ebben a nem semmi szinkronban Kisfalvi Krisztinát, Farkasinszky Editet, Haffner Anikót, Bognár Tamást és számomra hatalmas meglepetésként, de természetesen nagy örömmel olvasva, Szabó Sipos Barnabást is. A magyar változatot az idén többek között az Outcast, a Végzetes bizonyíték és a Szeretned kell! szinkronjait is jegyző Zentai Mária rendezi. A magyar hangok és a stábtagok névsorát, valamint a sorozat történetének leírását a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Veronica, a rabszolgák megmentője (La esclava blanca/The White Slave)

Nerea Camacho (Viktória) - Andrusko Marcella
Vina Machado (Eugenia) - Kisfalvi Krisztina
Sara Deray (Lucia) - Farkasinszky Edit
Orian Suarez (Miquel) - Bognár Tamás
Miguel de Miguel (Nicolas) - Szabó Sipos Barnabás
Natasha Klauss (Ana) - Haffner Anikó
Margoth Velásquez (Angela) - Szabados Zsuzsanna
Carrell Lasso (Trinidad) - Varga Rókus
Ricardo Vesga (Morales) - Törköly Levente
Luciano D'Alessandro (Alonso) - Pálmai Szabolcs
Juan Franco (Octavio) - Csuha Lajos
Andrés Suárez (Granados) - Szrna Krisztián
Alejandra Taborda (Rosita) - Tamási Nikolett
Cristina García (Isabellita) - Pekár Adrienn
Paola Moreno (Remedios) - Kokas Piroska
Aroha Hafez Navarro (Alicia) - Kiss Virág
Sara Pinzón (gyermek Viktória) - Hermann Lilla
Miroslava Morales (Lorenza) - Zakariás Éva
Modesto Lacen (Tomasz) - Kálid Artúr
Leo Sosa (Siervo) - Maday Gábor
Barbara Perea (Hilaria) - Bessenyei Emma
Nina Caicedo (Sara) - Agócs Judit
Adrian Makala (Prudencio) - Albert Péter
Isabella García (gyermek Isabelita) - Szűcs Anna
David Polanco (gyermek Miquel) - Baráth István
Ana Mosquera (Milagros) - Bogdányi Titanilla
További magyar hangok: Perlaki István, Varga Tamás, Pál Zsófia, Ősi Ildikó, Berkes Bogi, Tokai Csaba, Schmied Zoltán, Sallai Nóra, Gacsal Ádám, Németh Gábor, Sörös Miklós, Megyeri János, Szűcs Péter Pál, Bor László

Magyar szöveg: Gecse Attila
Hangmérnök: Tóth Imre
Szinkronrendező: Zentai Mária
Stúdió: Masterfilm Digital

Történet: A főszereplőnő, Veronica sorsa és élete elég hányatott. Kisgyerekként a szüleit megölték, és majdnem ő is meghalt, azonban sikerült megmenekülnie, és az otthonául szolgáló város közelében élő fekete rabszolgák fogadták be és nevelték is fel teljes titokban. Azonban mikor fény derült a titokra, az akkori szokásoknak megfelelően nem engedhették, hogy egy fehér ember a rabszolgákkal bármilyen kapcsolatba is kerüljön, ezért elszakították a lányt az addigra megszeretett "családjától" és Spanyolországba küldték. Veronica azonban nem hagyta ezt annyiban, elhatározta hogy egyszer visszatér, igazságot szolgáltat meggyilkolt szüleinek és felszabadítja az őt felnevelő és a többi rabszolgát is. Victoria számára ugyanis mindenki ugyanolyan színű, mivel a vér, amely mindenki ereiben csörgedezik, ugyanolyan színű.

Forrás: TV2, Caracol International
A kép forrása: caracolinternational.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása