Itt vannak A család című sorozat magyar hangjai

2016. július 19. - Jasinka Ádám

 A magyar FOX mutatta be a múlt héten A család című, csak egy évadot megélt krimisorozat első részét, melynek központi történetszála egy család tíz éve eltűnt és halottnak hitt legkisebb gyermeke körül játszódik, aki az egyik nap felbukkan szülővárosának rendőrségén. Sem az ügyben anno nyomozó rendőrnő, sem a család nem tudja ezt a visszatérést elsőre normálisan kezelni, főként azért, mert mint kiderült, egy ártatlan embert juttattak börtönbe a meg sem gyilkolt fiuk miatt és a múltban történtek kissé széttörték az eddig egységes családot is. A ügy azonban zavaros és titokzatos, amit erősít az is, hogy a sorozat két idősíkon, a múltban és a jelenben játszódik.

acsaladszinkron.jpg

 A család ugyan egy évados, de a történet lezárt, azaz a fináléban pont kerül az események végére, viszont ahogyan olvastam, az utolsó jelenetek, amelyekkel felvezették volna az esetleges második szezont, elég durvára sikeredtek. A sorozat főszereplőit a rutinos sorozatjunkie-k elég jól ismerhetik, ugyanis mind Joan Allen (pl.: Gyilkosság), mind Rupert Graves (pl.: Sherlock), mind az epizód és vendégszereplők ismert színészek. Ami elsőre megütötte a fülemet, hogy a brit Sherlockból, Lestrade-ként megismert Rupert Graves ebben a szériában is Sarádi Zsolt hangján szól, ami üdítő, de ami még inkább az, hogy újra sorozatban hallhatjuk Görög László hangját. Apróság, de ennél ritkán kell több, hogy oda- és vissza legyek egy szinkrontól. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

A család (The Family)

Joan Allen (Claire) - Bertalan Ágnes
Rupert Graves (John) - Sarádi Zsolt
Margot Bingham (Mayer) - Bánfalvi Eszter
Andrew McCarthy (Hank) - Görög László
Alison Pill (Willa) - Andrusko Marcella
Zach Gilford (Danny) - Szatory Dávid
Michael Esper (Doug) - Makranczi Zalán
Felix Solis (Gus) - Vida Péter
Madeleine Arthur (kamasz Willa) - Károlyi Lili
Rarmian Newton (kamasz Danny) - Jakab Márk

További magyar hangok: Ducsai Ábel, Háy Anna, Gerő Soma

Magyar szöveg: Pallinger Emőke
Hangmérnök: Gábor Dániel
Vágó: Simkóné Varga Erzsébet
Gyártásvezető: Kincses Tamás
Szinkronrendező: Majoros Eszter
Stúdió: Mafilm Audio

Forrás: FOX

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása