Itt vannak a Marilyn Monroe titkos élete című minisorozat magyar hangjai

2016. június 29. - Jasinka Ádám

 Az HBO július 3-án, reggel 8-kor július 2-án este 20:00-kor mutatja be idehaza a Marilyn Monroe-ról készített minisorozatot, amely két, másfél órás játékidejű epizódból áll, azaz könnyen lehetne két tévéfilmnek is nevezni. A történet középpontjában, ahogyan azt maga a cím is elárulja, Marilyn Monroe áll, jobban mondva inkább az a fiatal hölgy, aki a sokak által ismert személyiség mögött rejtőzött.

marilynszinkron.jpg

 A sorozat ugyanis bemutatja, milyen küzdelmes élete volt a fiatal Norma Jeane Morteson-nak, akinek édesanyja segítsége nélkül, magányosan és szeretethiányosan kellett felnőnie. A nehézségek ellenére azonban okos és ambiciózus nővé cseperedett, aki színésznőként egy egész korszak szexszimbóluma és meghatározó alakja volt. Élvezte a hírnevet, de ennek ellenére törékeny művész volt, aki egy határozott férfi védelmére vágyott. A külvilág nem értette, és nem is ismerte igazán a valódi Marilyn Monroe-t, aki annyira különbözött a nyilvánosan mutatott személyiségétől.

 A magyar változatot Mester Ágnes rendezi, a szereposztás pedig parádés lett. A címszereplőt alakító Kelli Garnert Ruttkay Laura szólaltatja majd meg, míg a Marilyn édesanyját játszó Susan Sarandont Andresz Kati szinkronizálja. Mellettük hallhatjuk majd Román Juditot, Nyírő Beát, Hullan Zsuzsát, Seder Gábort, Marilyn fiatal édesanyjának hangjaként Gáspár Katát és nagy öröm számomra, hogy A férjem védelmében után itt is Makranczi Zalán szinkronizálja majd Jeffrey Dean Morgant, ugyanis fantasztikusan összeillenek. A teljes stáblistáért kattintsatok a TOVÁBB-ra.

Marilyn Monroe titkos élete (The Secret Life of Marilyn Monroe)

Susan Sarandon (Gladys) - Andresz Kati
Kelli Garner (Marilyn) - Ruttkay Laura
Embeth Davidtz (Natasha) - Román Judit

Jack Noseworthy (Alan) - Seder Gábor
Eva Amurri Martino (fiatal Gladys) - Gáspár Kata
Stephen Bogaert (Arthur) - Fazekas István
Giacomo Gianniotti (Jimmy) - Varga Gábor
Peter MacNeill (Joseph) - Kertész Péter
Barry Flatman (Darryl) - Kajtár Róbert
Matthew Bennett (Allan) - Fekete Zoltán
Tony Nardi (Johnny) - Törköly Levente
Tamara Hickey (Patricia) - Kisfalvi Krisztina
Jeffrey Dean Morgan (Joe) - Makranczi Zalán
Emily Watson (Grace) - Nyírő Bea
Angela Vint (Pat) - Hullan Zsuzsa
Neil Crone (Ben) - Forgács Gábor
Jeff Kassel (Dr. Ennis) - Pál Tamás
Gloria Gruber (Ida) - Hay Anna
Sarah Booth (Mrs. Kelly) - Bánfalvi Eszter
további magyar hangok: Bárány Virág, Bartók László, Bercsényi Péter, Fehérváry Márton, Gyarmati Laura, Hegedűs Miklós, Hirling Judit, Jelinek Éva, Kadlót Zsófia, Lázár Erika, Papucsek Vilmos, Renácz Zoltán, Sörös Miklós, Szirtes Marcell, Téglás Judit, Vida Bálint, Vida Sára

Főcím: Zahorán Adrienne
Magyar szöveg: Szántó Zsuzsa
Hangmérnök: Jacsó Bence
Vágó: Sári-Szemerédi Gabriella
Gyártásvezető: Kincses Tamás
Szinkronrendező: Mester Ágnes
Stúdió: Mafilm Audio

Forrás: Mafilm Audio Facebook oldala
A kép forrása: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása