Meglepő zsűrivel jön az RTL Klub új tehetségkutatója

2016. június 25. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub tavaly év végén jelentette be, hogy idén elindítanak egy gyermek-tehetségkutató műsort, méghozzá külföldi licenc alapján. A Pequeños Gigantes egy mexikói produkció, amely 2011-ben indult és eddig csak a Dél-Amerikai kontinensen, valamint Spanyolországban és Portugáliában volt jelen, azaz zömében a spanyol ajkú országok vették meg a formátumot. Idén azonban nem csak hazánkban, hanem például Olaszországban és Lengyelországban is adásra tűzik a műsort.

 A Kicsi Óriások ősszel debütál majd, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy az RTL Klubon, vagy A konyhafőnök Juniorral "párban" az RTL2-n lesz-e majd látható, az azonban biztos, hogy a házigazda Sebestyén Balázs lesz. A műsorba beválogatott 4 és 14 év közötti gyermekek a nyáron a tévéadó által szervezett táborban vesznek részt, ahol profi televíziós szakemberek és előadóművészek készítik majd fel őket az élő show-kra. Akinek ismerősen hangzik a műsor, az nem téved, hiszen idén tavasszal a TV2 szombat estéit a Kismenők határozta meg, azonban most nem jött be a tévécsatorna húzása, és hiába előzték meg az RTL Klubot, nem tudtak ebből a formátumból egy újabb Sztárban sztárt csinálni.

kicsoriasokzsuri.png

 A Kicsi Óriások háromfős zsűrijét jól ismert emberek fogják alkotni. A Blikk hozta le elsőként, hogy az RTL Klub az X-faktorban több évadot is lehúzó énekes-dalszerző és kreatív szakembert, Geszti Pétert, a Válótársakban és korábban a Mindenből egy van című improvizációs szitkomban is brillírozó Földes Esztert és a Família Kft.-ben éveken keresztül játszó Spáh Dávidot kérte fel az ítészek szerepére.

 A magyar RTL új tehetségkutatója vélhetően hétvégente lesz majd látható, de nagyon megnézném, hogy hétköznap este mire mennének egy ilyen produkcióval. Nem is értem, hogy idehaza miért csak a péntek-szombat-vasárnap trióban gondolkodnak, miközben az Amerikai Egyesült Államokban hétfőn, kedden és szerdán este vannak adásban a táncos-énekes showműsorok.

A képek forrása: rtl.hu, RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása