Kissé átalakul az RTL Klub délutánja

2016. június 21. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub szerintem azóta szenved a délutáni műsorsávokban, amióta kikerült a Híradó elől A gyanú árnyékában, azaz már jó ideje nem találják a sikertelenség ellenszerét. A célközönségben ugyan még tűrhetően teljesít a főműsoridőben durván oktató tévéadó, azonban a kora és késő délutáni műsorsávokat már több mint egy éve, akarva-akaratlanul, de átengedték a TV2-nek, akik láthatóan nem is szeretnék kiengedni a kezükből a vezetést jelentő szappanos gyeplőt.

 A piacvezető tévéadó a nyárra nem tervezett nagy változtatást a délutánjában, de azért mégis alakítanak egy kicsit rajta, viszont ettől sem remélhetünk a nézettség terén világmegváltást. Június 23-án debütál az Egy rém fura család című szitkom, az RTLII-n már leadott Hazug csajok társaságának harmadik szezonja helyére a szintén az RTLII-n már adásba küldött Gossip Girl - A pletykafészek ötödik etapja érkezik július 4-től, míg a köztévén futott Szívek doktorát a Kaméleon című széria váltja június 30-tól.

gossipgirlrtlklub.jpg

 Utánuk marad az Éjjel-nappal Budapest ismétlése, valamint nem mozdul el helyéről az Isten áldjon, Esperanza! és a Story Extra sem, pedig a teljes lakosságban elért eredményeik nem indokolják a műsoron tartásukat, ugyanis nem ritka, hogy nem csak a TV2, hanem a Duna TV is nézettebb tud lenni olyan tartalmakkal mint például a sokadjára ismételt Charly, majom a családban. Az Isten áldjon, Esperanza! és a Story Extra nagy szerencséje, hogy az RTL Klub márkaértékének és közönségének köszönhetően legyen bármilyen alacsony is a teljes nézettségük, a fiatal felnőttek körében még így is verik a konkurenciát.

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása