Itt vannak az Egy rém fura család című sorozat magyar hangjai

2016. június 09. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klubon az utóbbi időben ha adásba került egy szitkom, akkor az nagy eséllyel csak csatornapremier volt, azaz olyan szériát tűztek - általában kora délutánonként vagy késő esténként képernyőre - amely már máshol is látható volt. Ezért is meglepő, hogy a The New Normal című, 2012/13-ban az NBC-n futott egy évados szitkomot nem valamelyik kábeladójukon, hanem a főadón, ebéd után darálják le.

egyremfuracsaladszinkron.jpg

 A keresztségben az Egy rém fura család címet kapó szitkom főszereplője egy meleg pár, akik belevágnak a családalapításba, valamint egy fiatal nő, akit miután zűrős férje megcsal úgy dönt, hogy felkerekedik, és kislányával együtt új életet kezd egy idegen városban. Mivel kislányával közös új életükhöz pénz is kell, ezért munkát keres, és elég merész dologba veti bele magát, ugyanis elvállalja, hogy béranya legyen, méghozzá a főszereplő meleg pár béranyája. A történet azonban nem csak játék és mese lesz, hiszen Goldie-hoz, a fiatal, immáron egyedülálló anyához hozzátartozik egy mocskos szájú nagymama, és persze a zűrös férj is. Az Egy rém fura család hazai premierje június 23-án, 12:35-kor lesz az RTL Klubon.

 A történet egyik főszereplőjét megformáló Justin Bartha-t szerintem sokan ismerhetik például a Másnaposok-filmekből, számukra is jó hír lehet így az, hogy ebben az egy évados szitkomban is Hevér Gábor lesz a színész magyar hangja, bár Görög Zoltánnal is nagyon szívesen meghallgattam volna ezt a figurát. David párját, Bryant, azaz Andrew Rannells-t Markovics Tamás, míg a női főszereplőt, azaz Georgia King-et Csifó Dorina szólaltatja meg magyarul. Köszönet a stáblistáért az RTL Klubnak! A magyar hangokat a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Egy rém fura család (The New Normal)

Justin Bartha (David) - Hevér Gábor
Andrew Rannells (Bryan) - Markovics Tamás
Georgia King (Goldie) - Csifó Dorina
Bebe Wood (Shania) - Szűcs Anna
NeNe Leakes (Rocky) - Sági Tímea
Ellen Barkin (Jane) - Kovács Nóra

Magyar szöveg: Balázs Csilla
Szinkronrendező: Hidvégi Csaba
Stúdió: Syncom

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása