Szinkroninfó: Új szinkront kapott Steven Seagal sorozata

2016. május 30. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klubon pár éve került adásba a Steven Seagal főszereplésével készült rendőrős akciósorozat, az Igazságosztók, és bár a premierje korrekt nézettséget hozott, és az évadra sem lehet mai szemmel panasz, a szezon átlaga akkoriban, a többi szériához mérve nem volt olyan fényes, és ha jól emlékszem, a TV2 pont egy Steven Seagal-os filmmel, A testőrrel verte az RTL sorozatát. Ez is lehetett talán az oka annak, hogy nem érkezett meg egyből a széria folytatása, a második és egyben utolsó évad.

igazsagosztokszinkron.jpg

 Az RTL+ műsorára azonban idén nyárra bekerült az Igazságosztók első szezonja, amely dupla résszel látható vasárnap esténként, és ahogy azt már korábban megírtam, szünet nélkül érkezik is a rendőrős sorozat folytatása. Emiatt kíváncsi lettem, hogy a főszereplőt alakító ikonikus akciósztárt szinkronizáló, sajnos idő közben elhunyt Haás Vander Pétert ki váltja majd, az RTL Klubtól pedig megtudtam, hogy a színész halála - és vélhetően a folytonos vetítés - miatt új szinkront készítettek az első évadhoz, amelyben Steven Seagalt már Rosta Sándor orgánumával hallhatjuk, és ő vitte tovább a karaktert a folytatásban is, amelyhez már elkészült a magyar változat.

A kép forrása: RTL+ Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása