ValóVilágba oltott énekes tehetségkutató jön ősszel a TV2-re

2016. május 10. - Jasinka Ádám

 A TV2 ősszel ismét megpróbálkozik egy tehetségkutató műsorral, és ezzel - bár hivatalosan nem mondták ki - de szerintem készpénznek vehetjük, hogy sem a The Voice, sem a Rising Star nem tér már vissza a tévéadóra. Az egyébként nagyon érdekes, hogy a Megasztár óta egyik zenés tehetségkutató sem jött be a TV2-nek, és csak akkor voltak igazán sikeresek, ha celebek, vagy kisgyerekek produkálták magukat a képernyőn. Idén ősszel talán az elmúlt sikertelenségek miatt is, de visszatérnek a gyökerekhez, és annak a Star Academy-nek a magyar változatát tűzik képernyőre, amely a 2008-as Megasztár kvázi alapjául is szolgált.

staracademy.jpeg

 A Franciaországban 2001 óta adásban levő, eredetileg holland formátum lényege, hogy a versenyzők a műsor idejére beköltöznek egy villába, ahol napról napra nyomon követhetik majd a tévézők a mindennapjaikat, azt hogyan élnek együtt, egy fedél alatt, hogyan trenírozzák magukat, hogyan készülnek a profi tanárok és segítők hathatós közreműködése mellett a hétvégi, élő show-kra. A TV2 ezzel két legyet üt majd egy csapásra. Nem csak, hogy lesz egy hétvégi énekes showműsoruk, de gyártanak mellé egy napi reality-t is, ami lássuk be, elég jó ötlet. Nem is tudom, erre a formátumra miért nem csapott még le idehaza senki.

 A Star Academy győztese 40 millió forint összértékű nyereménnyel lesz gazdagabb, a TV2 pedig ha már bukta a Big Brother jogait, csinál egy szerintem sokkal érdekesebb koncepciójú műsort, ami ha sikeres lesz, elég sok borsot törhet majd az RTL Klub, A konyhafőnök és az X-faktor orra alá. A műsort az IKO gyártja, szóval jó kis ősz lesz, mondhatom.

A kép forrása: ohmymag.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása