Érkezik az Agymenők legújabb évada a Comedy Centralra

2016. május 06. - Jasinka Ádám

 A Comedy Central folyamatosan adagolja a sorozat- és évadpremiereket, és a külföldi produkciók mellett még hazai tartalmakra (Comedy Club, Magyarország, szereplek!) is futja. A tévézők pedig meghálálják a fáradozást, és nézik az újdonságokat és az ismétléseket is, adják azokat a főműsoridőben, vagy az éjszaka kellős közepén. A Comedy Central a célközönségnél a legnézettebb hazai kábelcsatornák közé tartozik, és ez talán nem is véletlen.

 A Family Guy április 28-ai évadpremierje után most egy újabb, sokak által várt folytatás is megérkezik, ugyanis május 18-án, este kilenc órakor kezd az Agymenők kilencedik szezonja, amely az Amerikai Egyesült Államokban jelenleg is képernyőn van, bár a hazai debütálásig be fog fejeződni az ismételten 24 részből álló etap kinti vetítése.

agymenokpremier9.jpg

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: cutcabletoday.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása