Itt vannak a Jekyll és Hyde című sorozat magyar hangjai

2016. április 20. - Jasinka Ádám

 A FilmBox Premiumon debütál május 17-én este kilenc órakor a Jekyll és Hyde című brit széria, amely új kontextusba, és fantasy-s, thrilleres környezetbe helyezi ezt a szerintem sokak által ismert, és már elég sokszor feldolgozott történetet. A tíz részes sorozat főszereplője Robert Jekyll, a híres/hírhedt viktoriánus figura, Dr. Henry Jekyll unokája, aki örökölte nagyapja kettős személyiségét. A fiatal orvos azon dolgozik, hogy felfedezze valódi énjét, megismerje családja történetét és megfejtse az őt sújtó átok mivoltát. A címszereplő ugyanis minden olyan pillanatban Jekyll-ből Hyde-dá változik, amikor extrém düh vagy stressz éri, illetve ha saját vagy mások élete veszélybe kerül.

jekylleshydeszinkron.jpg

 Míg Jekyll egy érzékeny, naiv, erkölcsös és értelmiségi fiatalember, addig Hyde éppen az ellenkezője; egy szuperképeségekkel, átütő erővel és gyorsasággal rendelkező hős, aki sebezhetetlen, magabiztos, és minden kockázatot vállal. A főszereplőt a Da Vinci démonaiból megismert Tom Bateman alakítja, mellett pedig láthatjuk majd többek között Richard E. Grant-et (Az ősi prófécia, Downton Abbey), Donald Sumpter (Trónok harca) és Enzo Cilentit (Jonathan Strange & Mr. Norrell) is. A címszereplőt, Tom Batemant a Da Vinci démonaiban Varga Gáborral hallhattuk, most viszont Horváth Illés fogja a szinészt szinkronizálni.

Jekyll és Hyde (Jekyll and Hyde)

Tom Bateman (Jekyll) - Horváth Illés
Donald Sumpter (Garson) - Barbinek Péter
Enzo Cilenti (Dance) - Holl Nándor
Stephanie Hyam (Lily) - Sallai Nóra
Richard E. Grant (Bulstrode) - Lux Ádám

Szinkronrendező: Sárközi Anita
Stúdió: LaborFilm

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A leírás és a kép forrása: Próbakő Kommunikácó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzZoole 2016.04.22. 08:12:02

Nagyon nagy film,Batemen nagyot alakít benne.
En mar láttam a sorozatot,itt mar lement,érdemes megnézni,nagyon izgalmas.

Jasinka Ádám 2016.04.22. 16:08:38

@Zoole[uk]: Valahogy eddig szinte minden Jekyll és Hyde-sztori, film, sorozat kimaradt, de ezzel azt hiszem, teszek egy próbát :D.

SzZoole 2016.04.22. 17:02:42

@Jasinka Ádám: nem akarom leloni a poent,de lesznek benne kemenyebb jelenetek is:)
süti beállítások módosítása