Visszatért a legszórakoztatóbb műsor, a Gyertek át szombat este!

2016. március 28. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub tavaly ősszel tűzte először képrenyőre az amerikai Hollywood Game Nights magyar változatát, amit többek között azért is vártam nagyon, mivel a Jane Lynch vezette game-show valami elképesztően vicces, és úgy tud kötetlenül szórakoztatni, hogy lényegében semmi nagy csavar, vagy extrán költséges díszletelem nincs benne. Van egy műsorvezető, pár ismert ember, egy-egy civil, egy rakat játék és pár millió, amit meg lehet nyerni. Ennyi és nem több, ez az újratervezett Activity pedig nagyon jól működik, és bár a magyar verzió több szempontból is eltér az amerikaitól, mind a kettő elképesztően szórakoztató.

gyertekatprem2.png

 Sebestyén Balázs lubickolhat ebben a műsorban; beszólhat a meghívottaknak, a meg nem hívottaknak, reflektálhat az embereket, a bulvárújságokat nagyon is foglalkoztató kérdésekre, témákra és a nézők nagy szerencséjére a vendégek nem hagyják magukat, és nem csak egymást, hanem bizony a műsorvezetőt is oltogatják rendesen. Ez az adok-kapok pedig előfordult, hogy néha erőltetett, és kínos, de az esetek nagyon nagy többségében a legjobb része a műsornak a felvezető froclizás, nem véletlen talán, hogy az adásidő nagy részét ez teszi ki mostanra.

 Az új évad premierje Badár Tamást leszámítva már a játékban korábban többször is látott celebekkel indult, és nem csalódtam egyikőjükben sem. Az adás legnagyobb poénját Dombi szállította, amikor is a Pokolgép együttes jövőbeni, Eurovízión való szereplése került szóba. Nem lőném le a poént, de szerintem már ezzel is túl sokat árultam el róla.

gyertekatprem4.png

 A Gyertek át szombat este! nem az a formátum, amiről hosszú bekezdéseket lehetne írni, ugyanis vagy begépelem a poénokat, és okafogyottá teszem az epizód megtekintését, vagy nem írok le semmit, és lényegében ez utóbbi mellett döntve, sokat nem lehet beszélni a műsorról. A játékok most talán kevébé voltak érdekesek, de ennek talán az is volt az oka, hogy mivel a sztárok sokat húzták egymást, nem is volt igazán adásidő hosszabb feladványokra. A premierben ezt az egyet sajnáltam, mert elnéztem volna például egy új játékot, de nem fanyalgok, mert a beszólások és a poénok kárpótoltak. Ez a műsor továbbra sem lesz sokak kedvence, mert néha alpári, és az altesti humort sem veti meg, de szerintem heti egyszer belefér, hogy a humor kicsit egyszerűbb szintjeibe is belekóstoljunk és kikapcsolódjunk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása