O.J. Simpsonról szóló dráma jön a magyar FOX-ra

2016. március 22. - Jasinka Ádám

 A tavaszi, tévés szezon kapcsán mostanra már jó pár hazai tévécsatornát górcső alá vettünk, így tudjuk, mivel készül a nyarat megelőző időszakra a TV2, az RTL Klub, az RTL+, a TV Paprika, az AXN és a Story4. Most viszont vessünk egy pillantást, hogy a hazánkban 2014-ben elindult amerikai tévéadó, a sok premier sorozatot Magyarországra elhozó FOX mit is kínál a tévézőknek a március-április-május tengelyben. A FOX tavasza egyébként nem csak a premierek, hanem amiatt is különleges, hogy március 21-től, azaz tegnaptól már a UPC-sek egy részénél is fogható a tévéadó kínálata, így közel 1,6 millió háztartásban nézhetik a The Walking Dead vagy a Legends - Beépülve legfrissebb epizódjait.

foxtavasz1.jpg

 A tavaszi premierek sorát Az Álmosvölgy legendájának harmadik évada, pontosabban annak folytatása nyitotta, míg egy másik évadfolytatásra, az Empire vadonatúj részeire sajnos májusig várnunk kell. Azonban nem maradunk néznivaló nélkül, mivel április 6-án tér vissza vadonatúj bűneseteket megoldani Harry Bosch - A nyomozó, és szintén a hónap elején, 12-én mutatkozik be a FOX műsorán a hulu, amerikai streamszolgáltató saját gyártású sorozata, a 11/22/63. A Stephen King regényéből, James Franco főszereplésével készült széria roppant izgalmasnak ígérkezik, és ahogyan a kritikákat olvasom, ez tényleg egy pöpec adaptációja lehet az író legendásan nehezen megfilmesíthető művei egyikének.

foxtavasz2.jpg

 Az Empire mellett májusban érkezik Magyarországra az impozáns szereplőgárdával, és érdekfeszítő történettel rendelkező American Crime Story - Az O.J. Simpson-ügy, melyben a címszereplőt alakító Cuba Gooding Jr. mellett láthatjuk még Sarah Paulsont, Nathan Lane-t, David Schwimmert és többek között John Travoltát is. Júniusban pedig az amerikai premierrel egy időben, világpremierként mutatkozik be a hazai FOX-on is az Outcast című széria, mely Robert Kirkman (The Walking Dead) és Paul Azaceta azonos című képregénye alapján készül.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A képek forrása: rollingstone.com, FOX

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása