Ők lesznek a Mindörökké című sorozat magyar hangjai

2016. március 10. - Jasinka Ádám

 Az AXN-en debütál jövő héten a sokak által egyik legjobb tavalyi új, amerikai sorozatnak tartott Forever első, és sajnos egyetlen évada. A halandó, ám mindig feltámadó halottkémet a főszerepbe állító széria egy nagyon jó hangulatú krimi, melyben a központi figura - akit Ioan Gruffudd alakít - nem csak az áldozatok halálának, hanem saját "hallhatatlanságának" okát is megpróbálja kinyomozni. A titkáról, miszerint már több mint 200 éves, saját magán kívül csak egyetlen egy ember tud.

 A főszereplőt megformáló angol színészt, Ioan Gruffuddot sok filmben és sorozatban is láthattunk már, és eddig talán Baráth Attila szólaltatta meg őt a legtöbbször - bár többnyire mozikba került alkotásokban, a kisképernyőn Rajkai Zoltán, Selmeczi Roland és Csík Csaba Krisztián magyarította őt. A Mindörökkében viszont egy olyan színész fogja szinkronizálni, akivel eddig talán még nem hallhattuk, legalábbis én nem találtam, hogy Varga Gábor kölcsönözte-e a hangját korábban a színésznek.

axntavasz2.JPEG

 A női partnerét Alana de la Garza alakítja, akihez nem sok szinkronos infót találtam; a tévében a CSI: Miami helyszínelőkben Németh Borbálával volt hallható, míg a mozikban Kisfalvi Krisztinával. Akik szeretik, ha megtartanak a rendezők egy akár egyszer, akár többször hallott szinkronpárost, azok most örülhetnek, ugyanis a színésznőt a Mindörökkében Kisfalvi Krisztina fogja szinkronizálni. (Az egyébként külön vicces lett volna, ha A mentalista és Castle pótlékként is emlegetett sorozatban összejön a Castle szinkronos stábja, és Ioan Gruffudd Czvetkó Sándor hangján szól.)

 A március 15-én, az AXN-en este tíz órakor bemutatkozó huszonkét részes sorozatban hallhatjuk még többek között Gáspár Kata, Papp János és Szabó Máté hangját is. A magyar változatot Nándori István (A királynő, Számkiszervezett) rendezi. A stáblistáért köszönet az AXN-nek!

Mindörökké (Forever)

Ioan Gruffudd (Henry) - Varga Gábor
Alana de la Garza (Jo) - Kisfalvi Krisztina
Joel David Moore (Lucas) - Szabó Máté
Donnie Keshawarz (Mike) - Zöld Csaba
Judd Hirsch (Abe) - Papp János
MacKenzie Mauzy (Abigail) - Gáspár Kata
Burn Gorman (Adam) - Fekete Zoltán
Főcímfelolvasó: Endrédi Máté

Magyar szöveg: Jánosi Emese és Kövesdi Miklós
Hangmérnök: Pataki Ádám
Gyártásvezető: Gémesi Krisztina
Produkciós vezető: Kovács Anita
Szinkronrendező: Nándori István
Stúdió: Pannonia Sound System

A kép forrása: AXN

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása