Újabb premier sorozat érkezik a Cool TV-re

2016. február 25. - Jasinka Ádám

 A magyar RTL-nek úgy látszik szánt szándéka a Cool TV-t kirángatni az ismétlések tengeréből és feltölteni olyan premier tartalmakkal, amelyek szerintem a főadón is megállnák a helyüket. A Cool TV-n debütált nem is olyan régen a Foglalkozásuk: Amerikai (The Americans) és a Rosewood című krimi is, de itt adják a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) és A zöld íjász (Arrow) szinkronosan eddig még nem vetített epizódjait is. Illetve nem szabad megfeledkezni az elképesztően jó nézettséggel visszatérő X-aktákról sem, amelynek 10. évada szintén a Cool TV-n került adásba. Ezekhez a premierekhez csatlakozik március 24-től egy újabb sorozat, méghozzá egy olyan, amely történetét és stílusát tekintve akár az RTL Klubon is sikeres lehetne.

rejtjelek.jpg

 A Rejtjelek (Blindspot) célkeresztjében ugyanis egy olyan nő áll, akinek teste csak nem teljes felületét tetoválások borítják, és minden egyes rajz, jel valamilyen módon kapcsolódik egy-egy megoldandó bűntényhez és egy bizonyos FBI-ügynökhöz. A nő, akit a Time Square-en találnak meg egy sporttáskában, azonban semmit sem tud magáról, ugyanis súlyos amnéziában szenved. A megtalálása után kezdetét veszi egy megdöbbentő fordulatokkal teli, őrült kirakós játék, amely során kiderül, hogy a tetoválásokhoz kapcsolódó bűnesetek megoldásával egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy megfejtsék, ki is valójában ez a rejtélyes nő.

 A sorozat két főszereplőjét Jaimie Alexander és a Válaszcsapásból is megismert Sullivan Stapleton alakítják, de feltűnik még állandó szereplőként Marianne Jean Baptiste, Rob Brown, Ukweli Roach, Audrey Esparza és Ashley Johnson is. Az első rész magyar premierje március 24-én, 21:10-kor lesz a Cool TV-n.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: Cool TV Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása