Hivatalos; a Duna TV folytatja az RTL Klub sorozatát

2016. február 19. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klubon tavaly év elején mutatkozott be a Szerelemben, háborúban című történelmi drámasorozat, mellyel szerintem nem titkon az volt a tévéadó célja, hogy egy "második" Szulejmánt kínálva tovább erősítse főműsoridős eredményét. A siker azonban elmaradt és habár nem volt kevés az a 650 ezer néző, amit az első epizód elért, a második rész viszont ennél jóval kevesebb embert érdekelt és meglepő módon a tévécsatorna nem várta meg, hogy beálljon egy szintre a sorozat nézettsége és a dupla premier után levette műsoráról a szériát.

szerelembenhaborubandunatv.jpg

 A folytatásról sokáig nem lehetett tudni semmit; egy időben úgy látszott, hogy a magyar RTL újra adásra tűzi, de ebből végül nem lett semmi. Az egy éves szünet csendjét nem is olyan régen azok a pletykák törték meg, amelyek arról szóltak, hogy a Szerelemben, háborúban a piacvezető tévéadó helyett a köztévé főadóján, a Duna TV-n tér vissza a magyar képernyőkre. Ezeknek a híreknek most ismét utánajártam és nagy meglepetésemre választ kaptam rájuk, méghozzá ígéreteset. Az MTVA Sajtóosztályától ugyanis megerősítették, hogy ők vették meg a Kurt Seyit ve Sura vetítési jogait és várhatóan még idén adásba is kerülnek a török széria epizódjai. Az MTVA nem készíttet új magyar változatot, azaz az RTL Klubos szinkronnal lesz majd látható náluk a Szerelemben, háborúban. Az viszont egyelőre még nem publikus, hogy heti vagy napi vetítéssel lesz-e képernyőn ez a dráma.

A kép forrása: postmedya.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása