Folytatódik az Állatkert a hátizsákban párosának sorozata

2016. február 11. - Jasinka Ádám

 A régebbi, gyerekeknek szóló tévéműsorok közül van egy-kettő, amelynek anno igencsak a rajongója voltam (KölyökKlub Jónás Ritával, Donna játszóháza...) és van egy pár, amelyet ugyan nem követtem részről részre, de ha belefutottam a tévében, akkor le tudott kötni és megtanított egy-két érdekességet. Az utóbbiak közé tartozott az Állatkert a hátizsákban, amit többek között Fekete Zoltán hangjának köszönhetően szerintem nem könnyen felejti el az, aki ezen nőtt fel. A műsorban játékosan ismertették meg a gyerekeket a különböző állatokkal, azzal hogyan és hol élnek és miket is esznek. Ez a mai világban nem biztos, hogy olyan érdekes tudna lenni, mint régen, de én örömmel gondolok vissza erre a tévéműsorra.

allatikuldetes.jpg

 Hogy miért a nosztalgikus kitérő? A Minimaxon tegnap, február 10-én indult az Állatkert a hátizsákban két műsorvezetőjének, a való életben is elkötelezett állatvédő Chris és Martin Kratt animációs sorozatának, az Állati küldetésnek a negyedik évada. A sorozat házigazdáit a két ismert zoológusról mintázták, akik nem csak szórakoztatják a gyerekeket, hanem bővítik is a tudásukat, ugyanis az ő vezetésükkel a nézők bejárhatják a világ állatainak rejtélyes élőhelyeit, megismerhetik életmódjukat, megtudhatják, hogyan jutnak táplálékhoz és nem utolsó sorban megtanulják az állatvédelem fontosságát is.

 A 22 részből álló negyedik évadot minden nap 18 órától láthatják a tévézők a Minimaxon, és ha ugyanazt a hangulatot tudja ez az animációs sorozat is hozni, mint amit az Állatkert a hátizsákban, akkor nem csak hasznos, hanem roppant szórakoztató műsor is, amelybe szerintem bele is fogok nézni.

Forrás: TMC Communication
A kép forrása: TMC Communication

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása