Új szuperhősös sorozat érkezik a VIASAT3-ra

2016. február 10. - Jasinka Ádám

 Az amerikai tévés piacon az utóbbi időben rendre jelennek meg a képregény-adaptációk és a szuperhősök, vagy a történeteikből megismert egy-egy ikonikus alak köré épülő szériák és habár nem egyöntetűen kiemelkedően sikeresek, azért helyt állnak a nézettségi versenyben. A zöld íjász például nem csak az Amerikai Egyesült Államokban, hanem idehaza is berobbant, majd a hatalmas lángot még nagyobb füst kísérte, mára pedig csak egy kis parázs ég a hamu között. Nem meglepő talán ezért sem az, hogy A zöld íjász testvérsorozata, a vele nagyon sokat crossoverező The Flash nem az RTL Klubra, vagy valamelyik RTL-es kábelcsatornára, hanem a VIASAT3 képernyőjére érkezik.

 A VIASAT nézőinek nem lesz idegen a szuperhősös világ, ugyanis már láthattak két évadot A S.H.I.E.L.D. ügynökeiből és szerintem volt még a tévécsatornánál egy-két hasonló stílusú sorozat is. A meglepő inkább az, hogy nem egy újabb Marvel-sorozat, hanem egy DC-s képregény-adaptáció jön a VIASAT3-ra, ami akár ki is taposhatja az utat a többi (Gotham, DC's Legends of Tomorrow, Supergirl...) előtt, de ne szaladjunk ennyire, villámgyorsan előre.

flashavillam.JPEG

 A Flash - A Villám főszereplője Barry Allen lesz, aki egy balesetben szerzett természetfeletti képességének köszönhetően a világ leggyorsabb embere lett. Ez a figura pedig nem lehet ismeretlen A zöld íjász nézőinek és rajongóinak, ugyanis a sorozat második évadában, a nyolcadik és kilencedik epizódban már szerepelt, kvázi bemutatkozott azért, hogy felvezethessék a készülő, saját sorozatát. A figurát ezekben a backdoor epizódokban is az a Grant Gustin alakított, aki később megkapta a The Flash főszerepét is. Az anno az RTL Klubon vetített évadban a karakter magyar hangja Szabó Máté volt, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a Flash-re megtartották-e ezt a párosítást, pénteken azonban minden kiderül.

 A sorozat magyar premierje március 1-jén, este kilenckor lesz, méghozzá dupla epizóddal, ami mindenképpen egy örvendetes hír, hiszen nem igazán lehet ma már kibírni azt, ha a kedvenc sorozatodból csak egy részt kapsz hetente. A VIASAT pedig nem csak a premiert, de magát az évadot is dupla résszel tervezi adni, viszont a műsorváltozás jogát a tévécsatorna fenntartja.

 A Flash - A Villám szereplői között rengeteg ismert színészt találunk; Robert Knepper, Wentworth Miller, Dominic Purcell (A szökés), Liam McIntyre (Spartacus) és Mark Hamill (Csillagok háborúja) mellett játszik a sorozatban John Wesley Shipp is, aki a főszereplő édesapját alakítja. Az ő szerepeltetése azért is érdekes, mivel az 1990-es években ő formálta meg Villámot a szereplőről elnevezett sorozatban.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: VIASAT
A kép forrása: VIASAT

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása