Már lehet jelentkezni az új ValóVilágra

2016. február 06. - Jasinka Ádám

 A magyar RTL idén két nagyszabású napi realityt fog műsorára tűzni; az első az RTL Klubon tavasszal képernyőre kerülő Farm, a második pedig az újfent az RTLII-re, vélhetően ősszel érkező ValóVilág nagyon is különleges, új évada lesz. A veterán valóságshow nyolcadik szezonja többek között azért is lesz más, mint az eddigiek, mivel idén a világszinten alap formátumnak számító Big Brother adja majd a reality vázát. Az Amerikai Egyesült Államokban is kifejezetten népszerű műsorból idehaza csak két évad készült köszönhetően annak, hogy az RTL Klub saját fejlesztése, a ValóVilág kitúrta azt a nézők kegyeiből. Így külön pikáns, hogy a tavaly még a TV2 által belengetett és aztán az Éden Hotelre váltott show jogait épp az azt "kinyíró" magyar RTL vette meg.

valovilagpoweredbybigbrother.jpg

 A furcsa nevű ValóVilág powered by Big Brother szezonra azok jelentkezését várják, akik úgy érzik, hogy képernyőre termettek, szeretnék elvinni a főnyereményt és betöltötték 18. életévüket. Ide kattintva tudtok jelentkezni erre a nagyon érdekesnek ígérkező műsorra, melyhez hasonlót szerintem nem sokat láthattunk eddig.

Forrás: RTL Klub
A kép forrása: RTLII Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása