Őrült szitkom és elvetemült horror érkezik márciusban az HBO-ra

2016. február 03. - Jasinka Ádám

 Az HBO-csatornái szinte szünet nélkül hozzák a premier tartalmakat, hol egy nagyobb, hol egy kisebb durranást, de állandóan van valami újdonság náluk. Februárban többek között bemutatják a Mick Jagger, Martin Scorsese és Terence Winter nevével fémjelzett Bakelitet, az Állatok. című animációs sorozatot és folytatják a Csajokat és az Együttlétet is. Azonban márciusban több őrültség is érkezik hozzájuk.

hbopremierahsvsevildead.jpg

 A jelenleg is futó - tegnap debütált - Modern család hetedik évada a féltávnál szokás szerint kis szünetre megy, a helyére pedig az utóbbi idők egyik legbolondabb szitkomja, a rendőr- és krimisorozatokat kifigurázó Angie Tribeca kerül. A sorozat alapfelállása hasonló mint a Brooklyn 99 - Nemszázas körzeté, de stílusában és elborultságában inkább a Pusztító párost (A Touch of Cloth) idézi. Az Amerikai Egyesült Államokban egy nap alatt képernyőre került első szezont Nancy és Steve Carell jegyzi, a főszereplője pedig Rashida Jones. A március 1-jén, az HBO Comedy-n bemutatkozó első részben többek között feltűnik majd Gary Cole és a Jóbarátokból, A visszatérésből és a Web-Terápiából is ismert Lisa Kudrow.

hbopremierangietribeca.jpg

 Az HBO-adók másik nagy újdonsága a március 5-én a Cinemax-ra érkező horror szitkom, az Ash vs. Evil Dead lesz, amiről én sokáig azt hittem, hogy dráma és csak mostanában esett le, hogy komédia. A Gonosz halott-filmek nyomán készült széria teljesen elvetemült, a főszereplője az egyik keze helyén láncfűrészt viselő szörnyvadász Ash, akit Bruce Campbell alakít. A Cinemaxra ezen felül érkezik még a latin-amerikai HBO saját gyártású krimijének, a Sr. Ávilanak a második évada is, ami március 2-án debütál.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A képek forrása: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása