Ma este búcsúzik Jakupcsek Gabriella a köztévétől

2016. január 24. - Jasinka Ádám

 Az elmúlt pár hét egyik leghangosabb bulvártémája a karácsony előtti köztévés létszámleépítés volt, aminek keretében több száz munkatársnak, köztük a tévé talán legnépszerűbb arcának számító Jakupcsek Gabriellának is felmondtak. Az ő nevével fémjelzett két produkció; a Ridikül és a Magyarország, szeretlek! sorsa sokáig kérdéses volt, nem lehetett tudni, hogy kik ülnek majd a műsorvezetőnő helyére, vagy egyáltalán, folytatódnak-e ezek a műsorok.

magyarorszagszeretlekjakupcsekgabriella.jpg

 Január elején azonban a köztévé elárulta, hogy mind a két, régóta képernyőn levő saját gyártásuk folytatódni fog, csak nem Jakupcsek Gabriella vezetésével. A hétköznap délután látható női beszélgetős műsort, a Ridikült az eddig főként a Család-barátból ismert Dióssy Klári veszi át, a Magyarország, szeretlek! pedig nem csak egy, hanem rögtön két új csapatkapitányt is kap Tatár Csilla és Harsányi Levente személyében. Ez utóbbi azért is érdekes döntés, mivel ez a páros viszi a Duna TV szombat estéit egy időre meghatározó A Dal című műsort, így a köztévé két nagy showműsorát is ugyanazokra az emberekre bízza, ami nem feltétlenül a legjobb döntés.

 Azonban ezeket az információkat eddig is tudtuk. Az újdonság viszont az, hogy kiderült, ez a mostani Jakupcsek Gabriella utolsó olyan hete a köztévénél, amikor műsorvezetőként láthatjuk őt a képernyőn. A Ridikült január 25-től már Dióssy Klári vezeti, a Magyarország, szeretlek! új csapatkapitányai pedig január 31-én mutatkoznak be továbbra is Szente Vajk "irányítása" alatt. A 2011 óta a köztévé meghatározó saját gyártásának számító game-show-ból Jakupcsek Gabriellával és Csiszár Jenővel 127 adás készült, míg a Ridikülből a rutinos tévés műsorvezető tavaly december közepéig közel 500 adást forgatott le. Nem semmi számok.

A kép forrása: mediaklikk.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása