Dupla résszel kezd az új német sorozat az RTL Klubon

2016. január 19. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub már tavaly év elején is megpróbálkozott egy újabb európai, történelmi szériával a főműsoridőben, de sajnos a nézők tetszését nem igazán nyerte el a dupla résszel indító Szerelemben, háborúban és az alacsony nézettség miatt - elég meglepő módon - egyik hétről a másikra eltüntette a tévéadó a kínálatából ezt a török sorozatot. Azonban most tesznek még egy próbát és újból bemutatnak egy európai történelmi produkciót, mégpedig a hidegháború idején játszódó német Deutschland '83-ot.

voltegyszerketnemetorszag.jpg

 A Volt egyszer két Németország magyar címet kapó sorozat főszereplője egy 24 éves kelet-német határőr, akit 1983-ban - mint a Stasi beépített kémje - Nyugat-Németországba küldenek, ahol álnéven Edel tábornok szárnysegédje lesz. A történetről pontosabb leírást hamarosan adok majd, amint felkerül az RTL Klub Sajtóklubjába. A sorozattal kapcsolatban anno azt találgattuk, hogy vajon hova is fog kerülni és most kiderült, hogy nem a Cobra 11 (vagyis A szállító), hanem a Válótársak váltása lesz. A Volt egyszer két Németország ugyanis csütörtök esténként lesz adásban, a premier ráadásul dupla résszel, ha pedig végig tartják ezt a "filmszerű" adagolást, akkor a nyolc részes etap hamar ki fog futni a főadón. A premier február 4-én, 21:20-kor lesz az RTL Klubon.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: ufa-fiction.de

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása