Melyik volt a 2015-ös év legjobb új magyar sorozata?

2016. január 03. - Jasinka Ádám

 Az előző évben, szerintem sokunk meglepetésére, rengeteg új hazai sorozat mutatkozott be és szerencsére nem csak az HBO és a köztévé, hanem az RTL Klub is kivette részét a felhozatalból. Az olyan szériákra mint a Barátok közt, a Jóban rosszban, a Munkaügyek - IrReality Show vagy a Fapad azért nem tudtok majd szavazni, mert kifejezetten arra vagyok most kíváncsi, hogy a tavaly bemutatkozó sorozatok közül szerintetek melyik volt a legjobb.

szavazascikkfejlec.png

 A magyarországi sorozatgyártást tekintve nem volt rossz év 2015, hiszen már tavasszal kaptunk egy tálcányi, illatosan gőzölgő Kossuthkiflit, amely ugyan egy-két helyen jobban megsült, mint kellett volna, de így is pazar kulináris élmény volt. A dolgos munkaórákat aztán a Balaton partján pihenhettük volna ki, ha a szomszéd nyaralóba nem költöznek be a frissen érettségizett fiatalok, akik elsőre ugyan nagy zajt csaptak, de hamar összeismerkedtünk velük és kiderült, hogy ez nem csak Egynyári kaland, hanem jó szórakozás is lesz.

 A vidám nyár után azonban jött a komor, borús és hideg ősz, a problémákról, az adósságokról pedig egyre nehezebb volt elterelni a gondolatainkat és hiába mentünk Ketten Párizs ellen, így sem tudtunk jobb kedvre derülni. Összeszólalkoztunk a családdal, az ismerősökkel és annyira felhúztuk magunkat apróságokon is, hogy képesek voltunk szeretteinkkel is kiszúrni. Az Aranyélet elhúzott mellettünk, mi pedig csak pislogtunk, arcunk kipirosodott a kapott pofonoktól és csak az a vaskos válási papírköteg tudott kijózanítani minket kábultságunkból, amellyel fejbe dobtak. Ez azonban meglepetésre nem húzta még mélyebbre a hangulatunkat a depresszió mocsarába, hanem feldobta, felvidította életünket és a Válótársak kiszínezték benne a szürke hétköznapokat. Az év végét azonban beárnyékolja az a wellneshétvége, amit a Butiquehotelben töltöttünk és amire a megfelelő Szérum sem hozott elsőre enyhülést.

 A tavalyi év hazai sorozatfelhozatala szerintem több volt mint korrekt, remek szériákat láthattunk, bennük fantasztikusan jó színészi alakításokat és mivel ezeknek a jó részét a tévézők is felfedezték, nem is volt kérdés, hogy a sikeres darabokból érkezhet a folytatás. Nektek melyik tetszett a legjobban?

A fejléchez használt képek forrása: mediaklikk.hu, RTL Klub, HBO, RTLII Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása