Szinkronkvíz - Arcot a hanghoz! 4.

2015. december 26. - Jasinka Ádám

 Az előző Szinkronkvízeknél már említettem, hogy annak ellenére, hogy az Arcot a hanghoz! elnevezésű játék három fordulójában 250 szinkronizáló színészt adtunk feladványként, még mindig rengeteg olyan hang van, amelyet közel napi rendszerességgel és a legnagyobb mozisikerek főszereplőiként hallhatunk, mégis kimaradtak az előző körökből. Ez az újabb kvíz nem fogja teljes mértékben orvosolni ezt a "problémát", de ismét faragunk vele egy kicsit az eddig kimaradó szinkronosok listáján. A korábbiaktól eltérően most nem 40, hanem csak 20 feladványt kell megoldanotok, de mivel még közel sincs az összes hang játékban, így nem zárható ki, hogy ezzel a kvízzel még találkozhattok majd.

szinkronkvizfejlecaah.png

 Aki az első három Arcot a hanghoz!, vagy a Szoros kapocs eddigi két játékát szeretné kipróbálni és letesztelni szinkrontudását, az kattintson ide és böngésszen kedvére. Mindenkinek jó szórakozást és kellemes ünnepeket kívánunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása