Szinkronkvíz - Szoros kapocs 1.

2015. december 12. - Jasinka Ádám

 A Szinkronkvíz első játékában három fordulón keresztül letesztelhettétek, hogy kép alapján felismeritek-e azokat a színészeket, akiknek a hangját nap mint nap halljuk a tévében és a moziban egyaránt. Mivel a három játékban szereplő több mint 200 színészen felül is vannak még ismert és sokat szinkronizáló színészek, így az ünnepi időszakban még egyszer visszatér majd az Arcot a hanghoz!. Ha lemaradtatok volna az első három fordulóról, akkor ide kattintva be tudjátok pótolni.

szinkronkvizcikkfejlec.png

 Most azonban új, kicsit másfajta játékba kezdünk, melyben a feladat talán nem lesz olyan egyszerű. A Szoros kapocs elnevezésű kvízekben ugyanis filmekből és tévésorozatokból ismert legendás szerelmespárok, ikonikus barátságok és mély érzelmű kapcsolatok magyar hangjait kell kitalálnotok. Az első játék 20 kérdésből és 20 fotóból áll, a feladatotok pedig az lesz, hogy a megadott válaszlehetőségek közül kiválasszátok azt, amelyik a képeken látható párosokhoz tartoznak. Jó szórakozást hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása