Különleges adásokkal zár Ördög Nóra vetélkedője

2015. december 07. - Jasinka Ádám

 A TV2 legújabb vetélkedője, A Kocka nem is olyan régen kezdte meg első szezonját és nem igazán hoz eddig sem jobb, sem rosszabb nézettséget, mint Az 50 milliós játszma, viszont az ünnepi időszaknak köszönhetően már le is fog köszönni a képernyőkről, ám egy nem akármilyen adáshéttel. Az Ördög Nóra vezette ügyességi vetélkedő ugyanis a karácsonyt megelőző időszakban, december 21-én, 22-én és 23-án is adásban lesz, azonban most nem civileket, hanem ismert magyar embereket zárnak majd a Kockába.

akockakulonkiadas.jpg

 A 21-ei adásban Jakabos Zsuzsa és Kovács Lázár, a 22-ei részben Rubint Réka és Majka, a szezonzáró epizódban pedig Demcsák Zsuzsa és Cseke Katinka játszanak majd. Arról egyelőre nem tudni semmit, hogy A Kocka, vagy bármelyik másik TV2-s vetélkedő visszatér-e jövőre, de az mindenképpen beszédes, hogy a tévéadón egy ideje fut egy olyan ajánló, amelyben az eddig adott kvízekből, game-show-ból vágtak össze jeleneteket és szerintem könnyen előfordulhat, hogy azt hozzák vissza, amelyikre többen jelentkeznek.

 A TV2-n december 23-án azonban nem csak A Kocka, hanem a Fiorella is finálézik majd, a telenovellák rajongóinak pedig meg kell várniuk a jövő évet, hogy belenézhessenek a sorozat helyére érkező új, vélhetően latin produkcióba.

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása