A Dr. Csont főszereplői elutaznak Álmosvölgybe

2015. december 03. - Jasinka Ádám

 Az amerikai FOX húzott egy merészet és két olyan saját gyártású sorozata között készíttetett el crossover epizódokat, amelyek elsőre igencsak eltérő világban játszódnak. A crossover epizód(ok) lényege az, hogy két vagy akár több, azonos sorozatos univerzumban játszódó széria szereplői átutaznak a testvérsorozat(ok)ba, hogy ott besegédkezzenek. Számtalan ilyen példát láttunk már, elég csak az NCIS-re, a CSI-ra vagy a Chicago-ra gondolni. Azonban míg ezek a sorozatok egy világban játszódnak, addig a Dr. Csont és Az Álmosvölgy legendája szerintem már kevésbé.

almosvolgydrcsont.jpg

 A Dr. Csont egy főként realisztikus, nagyon is valósághű, mondhatni földhöz ragadt sorozat, míg Az Álmosvölgy legendája igencsak bővelkedik a misztikus, megmagyarázhatatlan eseményekben. Sokan talán pont emiatt is várták nagyon azokat az epizódokat, melyekben a két-két ismert főszereplő a másik sorozatba utazik, ugyanis érdekes lehet látni, hogy a mindent tudományosan alátámasztó Brennan mihez kezd Álmosvölgy fura szerzeteivel (ha találkozik velük).

 Ez a crossover két, egymástól függetlenül is élvezhető részből áll, azaz aki nem látja az egyiket, az is értheti a másik történetét és ezt csak azért emelem ki, mivel a december 7-én, este 9-kor a magyar FOX-ra érkező epizód "előzményét" egyelőre még nem láthatják szinkronosan a tévézők, ugyanis a Dr. Csont vetítési joga az RTL Klubnál van, akik jelenleg a sorozatból a 10. szezont vetítik, a crossoverre pedig 11. etapban kerül sor.

 Az Álmosvölgy legendája ominózus epizódjával kapcsolatban a legégetőbb kérdés számomra az volt, hogy a misztikus környezetbe utazó Booth és Brennan vajon a megszokott hangján, azaz Bertalan Ágnes és Széles Tamás "tolmácsolásában" fog-e nyomozni. A sorozat és a szinkron rajongóinak pedig van egy jó hírem, ugyanis azt a választ kaptam a FOX-tól, hogy ez a remek páros szinkronizálja majd a két kedvelt figurát a kis kiruccanása alkalmával is.

A kép forrása: FOX

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása