Jövőre folytatódik Sebestyén Balázs show-ja

2015. november 23. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub idén több új formátumot is kipróbált, melyek közül nem mindegyik nyerte el a nézők tetszését, egyszerűen szólva megbukott. Ezen igazán nincs mit csodálkozni, ritka az, ha sok újdonság közül mindegyik befut és sikeres lesz, azonban nincs min keseregnie az RTL-nek, ugyanis A konyhafőnök Juniort imádják a tévézők, ráadásul újra versenyképessé tették ezzel az RTLII-t. A sikerekhez pedig most egy újabb műsor, a Sebestyén Balázs vezette Gyertek át szombat este! sorakozik fel, mely ugyan nem szaggatta szét a nézettségi tabellákat, de képes volt olyan eredményeket hozni, amelyek mellett megéri az RTL Klubnak berendelni a folytatást.

gyertekatszombateste.png

 A rutinos tévés és rádiós műsorvezetőnek nem is olyan régen már volt egy kvázi utánfutó műsora, a Vadon Janival közösen vitt Vundersőn és Zuperszexi, mely annyira ugyan nem volt rossz, de érezhetően még kiforratlan formátum volt és nem is azokat a nézettségi számokat hozta, melyeket elvártak tőle. A mostani show azonban sokkal jobban fekszik szerintem Sebestyén Balázsnak, aki abban a szerepben lubickolhat, amit szerintem nagyon élvez, ugyanis lelkiismeret-furdalás nélkül lehet ebben a műsorban - az egyébként egymást is osztó - sztárokat froclizni. A Gyertek át szombat este! eredetije az amerikai NBC adón fut, a formátumot pedig az az NBCUniversal forgalmazza, ami a szintén Sebestyén Balázs vezette 1 perc és nyersz! licencének is a tulajdonosa.

 A Gyertek át szombat este! első évada 11 részes volt és ugyan egyelőre még nem jelentették be, hogy mikor kerülnek adásba majd az új részek, a fináléban a házigazda azt mondta, hogy a tervek szerint már 2016 tavaszán visszatérhet a műsor. A cím alapján - amivel kicsit magát is korlátozta az RTL Klub - a tévéadó szombat esti húzóműsora (is) lehet majd.

 A tavaszi, magyar tévés szezonról szóló hírekért kattints ide.

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása